|
Санадер ја дувна?! |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Декември.2010 во 07:07 |
|||
|
||||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ами не зашто во Чешка,санадер имал австриско државјанство,а нашите... се знае б,лгарско гражданство
|
||||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Нашиве да не подготвуваат резиденции во Чешка????
|
||||
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Еве една убава хроника, која многу кажува за Балканот, за бившојугословенските простори.
Почна ли акцијата “Санадер“ на Балканот? Мрачни денови за балканските премиери |
||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ајдеее, отиде и ова тема!
На првата страна се почна со Санадер, па на втората во неколку поста се направи споредба со ситуацијата кај нас (и во околината) и, потоа си се „писна“ се по старо ... Рошавиот, Паторот, Овчарот, Споменици, А1, Велија, Надеж ... Ух, има ли надеж? |
||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се е тоа О.К.
Затоа и обичните луѓе никогаш не ги навредувам...но овие си го бараат...ова за мене се лажните идоли...
|
||||
|
||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Tesko e da bides dobar covek vo ovie teski vreminja , se soglasuvam so tebe za ova. Obicno kaj nas na Balkanot za dobrite lugje smetaat deka se lekoverni i mutavi. Zatoa i drzavata Makedonija ni ja vodat razni shalabajzeri, i zatoa ne mozeme da pokreneme napred, za zal ... |
||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кога ќе го всадат ѓаволот...тешко да го избркаш...
Ова е штос...не може да бидеш добар човек а камоли политичар и дрн..дрн...Па најлесно е да бидеш политичар...а НАЈТЕШКО добар човек...нарочно во овие времиња...во кои за добрите мислат дека се лековерни и мутави...
Изменето од marsovec - 12.Декември.2010 во 23:14 |
||||
|
||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dobri kolumni??? Toj sto se ismeva na fizickiot izgled na drugite lugje kako prvo ne moze da bide ni dobar covek, a kamoli politicar ili novinar ili kolumnist. |
||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne znam ni jas sto znaci zborot `рошав`. Verojatno e pogrden zbor. Pretpostavuvam deka taka nekoi ovde go narekuvaat Branko |
||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се извинувам бев ислучен...инаку онаПаја Патак и слично...МОРА да го знаеш од едни добри колумни...таму така го наречуваат Н.Груевски...сегашниот премиер...а оној Томиќ го нарекува Пастирот...па нашки Овчарот...или да не мислел на Исус...појма немам...ама незнам баш добро како размислуваат властитутките...
Инаку јас не прашувам за рошавиот...а и за еднооки...и така тоа...не се правам на БУДАЛА...
|
||||
|
||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се сложувам со тебе . Јас одамна сакам да прашам некој да ми го прведе зборот `рошав` ама едноставно неможам , со некој членови ми е непријатно да дебатирам . |
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Razbiram. Toa ne e dobro. Onoj sto se ismeva na fizickiot izgled na drug covek spored mene e nikakvec i nehuman covek |
||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако го прават истото...? ПА има ли некој шо неможе да го види тоа ?
`Остваруваме` е проект на ВМРО . |
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |