![]() |
|
Отстранување на бемки |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 21.Септември.2015 во 00:41 |
Не си играјте со бемките.Пред 40 дена изгубив прва братучетка.
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да си жива и здрава,и премногу на срце не си ставај...
Има пудри кои ги прикриваат,консултирај си се со доктор специјалист. А во меѓу време,види и на ведрата страна. Според некои верувања бемките покажувале каков ќе ви биде животот и дали ќе имате среќа... http://mkd-news.com/kade-imate-bemki-toa-pokazhuva-kakov-ke-vi-bide-zhivotot-i-dali-ke-imate-sreka/ Моите неколку да ми платат не ги тргам...Каква позиција фатиле,слободно дома да си седам и среќата сама ќе ми дојде. ![]() Ја па будала огласи ќе читам... Од денес на форум ќе си дремам,и како Ѓорѓи во приказнине цар ќе си се сторам. ![]() Само којзнае магаре дали ќе се најде низ ова метрополвава белосветска да ми го донесе азното. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Доколку не забелешуваш промени во бемките (во боја,големина) подобро би било да ги оставиш на мир, како што кажа Пајсер да не се повторувам само помалку ќе ги сончаш ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,,,shto i da reshish,,,Ti ke si bidesh pak Ti,,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Srce01 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Јуни.2014 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Не е како ПИПИ ... НЕ се толку, туку две поголеми на лицето што стварно не е можно да ги прекриеш
![]() Сепак ФАЛА ви на сите ... Изменето од Srce01 - 27.Јуни.2014 во 16:01 |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,a shto so luznite ,,ako nedajbozhe se sozdadat posle otstranuvanjeto na bemkite,, ,,,vaka spored godinite si sigurno mlada ,,epten mlada i samo ti gi gledash vo ogledalo i nikoj drug,a i obichno mozolche smeta ,/samo za sporedba/,,,i so istisnuvanje na mozolchinjata ostanuvaat tragi luzni ,a ne na bemki,, ,,,sigurno si ubava i so bemkite,mozhebi duri i simpatichna ,, ![]() ,,,se drugo e komercijalai trgovija so zdravje i "ubavina",,a bidejki se raboti za estetski zahvat nikoj nema da odgovara za nesakanite posledici,,,,pa sega ti vidi,,,a i nema shto da gledash ,tuku zaboravi gi deka gi imash ,,sigurno ne se tolku golemi za da prestavuvaat tolku golem problem,,, ,,,aj pozzzzz,,,,, ![]() Изменето од pajser - 27.Јуни.2014 во 15:52 |
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
И тоа е широк поим (за вакви буквалисти како мене хаха)
![]() Осетлива зона секако, не би ги чепкала доколку би ги имала, можеби ако беа на образите на пример. Затоа прашав, на некои места и не се толку неестетски. Ама треба да се прифатиш и сакаш таква каква што си, затоа што никој не е совршен. Инаку за отстранување имаш на многу места во Скопје, и државно и приватно ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
На лицето ...
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Каде ти се што толку многу ти сметаат? (Аки не е тајна)
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Амаа ми сметааа многуу
![]() |
|
![]() |
|
,,,ushte na samiot pochetok bemkite ,,ili ,,melanomite se vid na tkivo koe e /tumorozno/izvini vaka na direktnosta oti poinaku nemozhe/,,,zatoa pravilo e da ne se gibaat,nitu prevzimaat bilokakvi zahvati od krioterapija pa do hirurshko otstranuvanje,,, ,,,sigurno ne ti smetaat vo tolkva mera za da se prevzemaat radikalni merki,bilo koi,zatoa moj sovet ti e da voopshto ne razmisluvash na niv i gi isfrlish od tvojot um i neka si sedat tamu kade se ,bidejki pri razni zahvati golemi se shansite bemkite od obichen melanom da migrira vo sosema neshto drugo nesakano,,,,zatoa ,,,ne rzmisluvaj za niv ,i ne gi chachkaj neka si sedat mirni,,, a i ti da ne mu ja mislish shto posle,, ,,pozzzzzzzz,,,,i se najdobro,,odlukata e tvoja ,,preporakata moja,, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Отстранување на бемки. Еве ја темата во медицина, ќе ги префрлам постовите. Прочитај таму, имаш и неколку совети. Се надевам ќе ти бидат од помош, ама задолжително треба да се консултираш со дерматолот. Ако се бенигни, не би требало за еден дерматолог да е проблем да се отстранат. |
|
![]() |
|
Мислев на поткожни поголеми бемки ...
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Па да каже бемка за да ја разберам .
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |