![]() |
|
Што е доблест: 100% вистина или понекогаш лага? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 10> |
Автор | ||||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 24.Октомври.2010 во 11:19 |
|||
Дедо Мраз постои
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ke odam offtopik....pffffff mi e gajle
A sto kako pripadnost od vaseto biitie mu pridavate na intimata? |
||||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||||
![]() |
||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|||
Ги анализираш моите коментари? |
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
princeso i...biraj rechi",
...aj shto se laze -sushi ama i ,
...se sfakja pogreshno !
![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|||
Да ти кажам право , 5 пати ја препрочитав реченицата да не сум пишала погрешно и скроз се збунив Добро е што си пишал после мене пријателе , хахахахах , те обожавам ![]() |
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
pa i nema , princeso, ...osobeno po forumive nema koj....ne laze!
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|||
Мене ме радува тоа што на форумот постојат искрени души
![]() Значи, не била точна изреката дека во денешно време нема човек кој не лаже. |
||||
![]() |
||||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|||
И тие што заслужиле понекогаш треба да ги заштитиш со некоја лага.
Се прашувам дали овие најголеми борци за вистината никогаш во животот не биле во ситуација да излажат,зарем е можно да има толкав голем број на''светци''на форумов? |
||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||
![]() |
||||
|||
...lagi ,lagi i ....samo lagi ,..za odredeni shto ne zasluzile da im kazuvash vistina!
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|||
spremen si da ti ja kaze apsolutnata vistina ... ili posakuvash malku da ja ublazi za da ja podnesesh podobro ....od ova shto go prochitav ne si mi bash siguren deka mozesh da ja podnesesh vstinata nekako se zapletka vo odgovorite no moze mene mi se chini taka ![]() |
||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||||
![]() |
||||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|||
Shto me prashuvash mene za tvoi izjavi?
![]() Jas za moeto vekje se izjasniv glasno i jasno nekolku pati: Doblest e da se govori vistina, no ne e doblest apsolutno sekogash da se govori vistina. Изменето од Messenger - 22.Октомври.2010 во 04:18 |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
![]() |
||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|||
Тогаш, причината поради која би излажале би била да се заштитиме ние самите или нашите најблиски? ![]() |
||||
![]() |
||||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|||
Mislam deka so ova dade konkreten odgovor:
Blagodaram na odgovorot. Изменето од Messenger - 22.Октомври.2010 во 01:24 |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
![]() |
||||
|||
Она што јас го имам како мислење за темава е: 1. Како човечки суштества сме несовршени и затоа сме склони кон грешки. 2. Вистината за една одредена работа, кај сите нас е различна, од зависност од тоа како го разбираме работите. 3. Ако се сложиме дека секој од нас е различен, тогаш секој од нас сака различни работи да слушне, да направи, да добие... - Во зависност од карактерните особини кои ги поседуваме, работите кои ги сакаме, имаме, правиме...остваруваме врски со останати повеќе или помалку слични луѓе на нас. 4. Секој од нас има право на интима, без разлика дали таа треба да ја заштити со лага или вистина. Вака како што стојат работите не можам да се определам за ниту еден одговор на поставената анкета. |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |