|
Македонски клубови |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
hristina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 08.Февруари.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Февруари.2007 во 14:58 |
dobra e madera samo sto se naogja vo podrum mozele i na podobro mesto da ja napravat inace nemora da se ide vo makedonski klubovi moze i dase seta ni s toronto i da se vidi nesto interesno
i da se druzat poveke makedoncite a ne nesakaa a se anvidat samo se vregaai se karraa megu sebe
|
|
alooooo
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МЕ ИЗНАСМЕА...АБЕ ШТО ИМАШ ТИ СО РАЦИИТЕ..ПА НЕ СИ КРИМИНАЛЕЦ |
|
|
|
JoeyTribbiani
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Madera e OK.
Kaneo,odish li vo Jolie?Srpski klub so mnogu dobro muziche,mene me bendisa.
|
|
ok-girl
Нов член Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Cyprus Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ODLICNO , IMAS PREDLOG?
|
|
NOSTALGICARKA
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
klubovite se o.k. organiziraat i za starcite veceri kade se igra do smrt i za najmladite fudbal i drugi sportovi samo za nas nema nisto
|
|
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne znaete sto se i koi se Makedoncite sirum svetot, vratete se na prvata strana na temava i pocnete da listate..ke sfatite se, koi se i kakvi se Makedonicte nadvor od Makedonija:))) mnogu ubavo od nasa Makedonska strana! Samo se karame i raspravme do krv uste da dojdeme.. Ova se vika "ljubov na makedonski nacin"! Bravo samo taka....neznam dali po ova nase odnesuvanje moze da ni se proceni i stepenot na civilizacija hahahaha..........
Изменето од only_me - 05.Јуни.2006 во 16:54 |
|
teona
Нов член Регистриран: 28.Април.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kako da sonuvam za idninata,koga site okolu mene hrcat...
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поентата е што на Македонија поубаво и е без западот а знаеме дека на запад ја има Македонија тоа се вика носталгија.И јас имам многу пријатели низ светот а многу од нив и ја признаваат грешката што мислеле дека животот надвор од татковината би можел да биде поубав него во татковината.На крајот све се сведува на рмбање до бесконечност и годишен одмор од 20 дена кој Македонците од странство го искористуваат доаѓајки дома во татковината за да покажат што спечалиле повеке
|
|
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A znaes pogovorkata:"koga lisicata nemozela da go dostigne grozjeto, rekla deka e zeleno", taka i ti prijatele.....moze nemozis da izlezis od Makedonija, a sakas i posle ke vikas: "tuka mi e poubavo"...kako da ne!!! Imam jas takvi prijateli, so sakat da begat os MKd, a nemozat i posle vikat:"Pa tuka e poubavo, u stranstvo nema zivot"...Sekade ima zivot, koj kako se snasol, MKd e tuka isto, sekade a ima MKd, nego zapadot go nema vo MKD,,, |
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Germanija imase noken klub kadesto izleguvaat makedonci, srbi i hrvati, se naoga vo Ofenbah, neznam kako se speluva, se vikase MADOnNA, super klub, ziva muzika sekoj petok, peat slavni Yu peaci, kako:Keba, Zeljko, Ceca....Super e !
|
|
guster
Нов член Регистриран: 07.Март.2006 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto mislite za edna sorabotka na klubovite niz evropa i svetot???
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ALO....nazad na tema!!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e isto kako dati kazam, ti da si go smenish vo Bosi! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brza da go smenis imeto vo brzi da znaat lugeto deka si masko i stvarno kaj tebe so na um to na drum. A SO BESE TEMATA? Aaa..... klubovi po Frankfurt gi ima nekolku ama jas licno ne sum posetila nieden zaradi cestite racii so gi praat. |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |