|
Кој не претставуваше на „Мистер Свет 2010 |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Февруари.2012 во 00:00 |
......2012............Стефан Лошкоски .....
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како зборуваше нашиот министер Ташковиќ?.Дали знаеше македонски?
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а и мексиканецот е ептен секси..
и колумбиецот.. малце детска фаца има, ама ќе го биде. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле, ич не ми се свиѓа русинот!
3.Норвежанецот.. 2.Гркот. 1.Американецот. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Преместена во Мода и Убавина...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вака од прво гледање ...според мене нормално
Австралија од првата група... Грција од втората.... Мексико трета група.... Русија четврта група... Шпанија петта група.... и сега фаворит........од сите овие..... хмммммм!!! тата рата таааааа РУСИНОТ |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
толку......овие се сите најубави мажи кои биле на избор на Мистер 2010 год... па сега гледајте ....и оценувајте.... Машките нека кажат за телесната градба.... а женските се знае.......свевкупниот дојам......КОЈ Е ВАШИОТ ФАВОРИТ?? Изменето од bijonse1 - 24.Април.2010 во 19:28 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тата ра та таааа еве го и нашиот Иван ....... леле што гледам....... па под сликата .......originale ........пишува .........Macedonia Изменето од bijonse1 - 24.Април.2010 во 19:23 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде малку да ја видиме конк*ренцијата на Мистер на свет 2010 год........по азбучен ред Изменето од bijonse1 - 24.Април.2010 во 19:18 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи ти не знаеш ни во кој контекст ја има дадено изјавата?
после ја су провоцирал. ајт, поздрав, кажав тоа што имав да кажам, терајте си вие, клавајте си слики на темава и фалете си го колку сакате. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој не спори кога некој ке го куди и каже свој став дека не е убавсе е ствар на вкус.
А околу изјавата на српски јазик- па зависи за кого ја давал. Ако е за српски медиум не гледам зошто не би зборел на српски, дури би било глупо да не зборува на свој мајчин јазик. Впрочем кој ја ставил сликата на јутјуб |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да де, сите што имаме различно мислење од вашето, автоматски сме националисти.
А темава мислам не е само за фалење, барем јас не би дал пофален збор. Ако вие имате, слободно фалете си го човекот, мене не ми смета тоа што некој има различно мислење од моето. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Такво е времето Мамамд,сите сме многу осетливи на прашања поврзани со Македонија.
Јас си кажав,мене ич не ме бендиса тоа што дечкото не знаеше Македонски. Барем за презентацијата малку бе да поднаучел,па тоа се 10 реченици бе Мамамд,за 10 минути ќе ги научел на изуст |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сме сите господа Не станува збор за фалењето,освоеното место. Иритира упропастувањето на темите во име на некаков национализам. За жал поликанство, национализам дури и во такви споредни манифестации. Изменето од mamamd - 23.Април.2010 во 19:20 |
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |