![]() |
|
Скандал на хирургија |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Јануари.2010 во 16:06 |
|
За жал двоен стандард постои. Познато е дека во Македонија новинарите се политичари во сенка.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Doktorkata si go dobi zasluzenoto ,no dali imenuvanata novinarka kje
se sankcionira sega poradi objavuvanjeto na ovoj prilog kako top
vest?
So ovaa moja recxhenica od prethodniot post,tokmu na toa mislev ,deka nishto pomala ne e odgovornosta na novinarkata,no ne sekoj go dobiva zasluzenoto ,za zal. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
|
На новинарите работа им е да известуваат, не да кршат приватност. На крајот, можеа да го заматат лицето на пациентката. Одговорноста на новинарот не е помала од онаа на докторките.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ma ne se lazni ubavo zborat za magareto ama ne kazuvaat za slonot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
Eden kup lazni moralisti po drzavava...
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
PITANJE koj tamu ima da zaluzi mnogu povekje
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Se soglasuvam so tebe кој сум јас....
Doktorkata si go dobi zasluzenoto ,no dali imenuvanata novinarka kje se sankcionira sega poradi objavuvanjeto na ovoj prilog kako top vest? Najverojatno nema da ima slichen epilog za Tochi ,na novinarite toa im e rabota,im odgovalo toa na obichnite smrtnici ili ne.... |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
|
sega vazi pravilo
objavi go tipov/ka na face book ili jutub i odma leta toa se bezazleni gluposti koi se covecki, covek po pravilo prav gluposti za da se zabavuva, koga vekje zivee ko skot....ama... nekoj nema razbiranje deka e toa TAKA...........ISPRAVNO BILO DA SE TURI UKOR I OPOMENA ZA DRUGI no ova drzava e vo tranzicija pa sega se pojavila nova parola TRANZICIJATA SI GI JADE SVOITE DECA PS. nikoj neletal sto, za 10 evra vo knizka pusta preku red na analiza za krv nikoj ne leta sto pravi eden saat pauza dodeka bolnite stradat vo bolki nikoj ne letal deka turil pogresna terapija i bolniot imal komplikacii nikoj ne letal sto rakata mu ja namestija pogresno vo gips pa mu ja krsea povtorno NO ZA SLIKANJE LETA....OTI TOA NEMA VRSKA SO LEKARSKA AKTIVNOT I AKO PACIENTOT NE STRADAL,, SPIEL PIJAN KOTO KLEN... OKI NEKA E TAKA.... NO OD MAGARETO NE GO GLEDAME VO POZADINA SLONOT Изменето од anakin - 06.Јануари.2010 во 11:02 |
||
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
За двете докторки не би коментирал премногу...
грешката е очевидна... а одоговорните сакајќи да се претстават како ревносни... побрзаа веднаш со осуда и решение за отказ... а бе колку работи се случуваат на клинички, ова е само капка во морето... ама ете некој мора да на**е... Туку друго сакав да кажам... Кој па и даде дозвола на Менче Точи, новинарката на А1... јавно пред целиот телевизиски аудиториум да ги прикаже сликите... за кои самата вели дека се прикажани спротивно од желбата на пациентката... А дали она ја праша пациентката дали смее јавно да ги објави на TV...?? Или за некој важи...за некој не важи... стара македонска приказна... Изменето од којсумјас - 06.Јануари.2010 во 10:46 |
||
![]() |
||
|
Otkaz za doktorkata,koja smeta deka odgovornosta treba da se bara od toj shto gi nasednal.....
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=DB9582C17E939D4A99F5FB9630B02E2C Изменето од renatax - 06.Јануари.2010 во 10:26 |
||
|
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
абе нема знак забрането снимање исто како што нема знак забрането пушење...нели ќе ги снимаа болничките ходници... ![]() треба да се подразбира дека не треба да се нарушуваат правата на пациентите...дека неможе секоја будала да ме слика ако сум се начукала па ме однеле во болница...кај ми е мене приватноста...нарушувањето на угледот..честа... ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Коментар од докторката:
“Таа е фантомот, на неа вежбавме.“ ![]() Нека си купи сега кукли и да вежба дома “докторка“! |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
da, bash...jbg!...a, shto ne siluva tachno u.....pladne?
![]() ![]() Изменето од Анастеа - 05.Јануари.2010 во 21:33 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
Прав си... Има многу разлика во менталитетот.
Ако во МК силуваат девојка во два полсе поноќ, првата реакција не е згрозување од чинот, туку „што таков барала надвор во два сабајле“. Јбг...
Изменето од Анастеа - 05.Јануари.2010 во 21:32 |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |