|
50 Cent во Скопје!! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Април.2010 во 01:06 |
Haha slatkar e NAJGOLEM idiot. I 50 ne mi e najomilen, no ne e nekoj idiot (iako ne bi mu odel na koncert). Sakam rap, no old school. |
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa bese nok koja ke se pameti
Cel zivot..preubava |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
50 Cent приреди вистински спектакл во Скопје!
Се чувствувам како дома. Ви благодарам што направивте да се чувствувам како број еден хип хоп артист во светот, изјави 50 Cent. Оваа изјава на познатата американска музичка ѕвезда самата по себе говори каков беше синоќешниот концерт во Скопје. Публиката во преполната арена „Борис Трајковски“ два часа мрдаше, пееше, ги креваше рацете, скокаше, врескаше и се забавуваше заедно со енергичниот рапер и неговата група G-Unit, кои на сцената покажаа што значи вистински да се поврзеш со публиката и притоа истата да ја доведеш до точка на лудило. Атмосферата кулминираше кога на сцената излезе најдобриот и најуспешниот хип хоп изведувач на деценијата деценија, кој веднаш покажа дека е расположен за одлична забава. Неговите другари и колеги од „G-Unit“, Тони Јајо и Лојд Бенкс одлично се вклопија во целата атмосфера и беа едни од најголемите виновници за добриот контакт со публиката кој го воспостави 50 Cent. Големите фанови, но и обичните посетители заедно со 50 Cent ги отпеаја неговите песни кои веќе длабоко се врежани во поновата историја на хип хоп музиката. Добро познатите Candy Shop, Just a Lit Bit, Ayo Technology, 21 Question, In da Club, ечеа од арената „Борис Трајковски“ во која и старо и младо играше и пееше заедно со американските ѕвезди кои сигурно не очекуваа дека ќе бидат вака добро прифатени. Сепак, публиката покажа дека добро се подготвила за концертот, па и новите песни како Baby By Me, Do You Think About Me и останатите од новиот албум беа испеени заедно со 50 Cent. Раперот не остана должен и заедно со Јајо и Бенкс, соблекоа дел од својата облека и ја фрлија во публиката. Капчиња, маици, па дури и јакната на 50 Cent завршија во рацете на македонската публиката. Дека ги сака своите фанови, 50 Cent докажа и со потегот кога на бината качи двајца млади обожаватели, кои имаа неверојатна можност да рапуваат и да играат заедно со светската ѕвезда. Моментот за помнење, кој меѓу другото за прв пат се случи на концерт во Македонија го направија момците од G-Unit кои ја прашаа публиката „Кој од вас пуши трева“, а потоа од својот DJ ја побараа песната One Love од Боб Марли и го запалија т.н. „луле на мирот“. По двочасовното лудување, обожавателите се поздравија со 50 Cent, кој за крај без музичка поддршка изрецитира неколку стихови и со голема насмевка ја напушти сцената, откако претходно веќе се врати на еден бис. Со овој концерт се докажа дека на публиката во Македонија е гладна за вакви светски спектакли. Фото: Дарко Христов |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku bese ubavo znaci, takva atmosvera ne sum videla vo MK do sega na nitu eden koncert...BRAVOS...site ostanavme bez zborovi a i 50 cent isto, se iznenadi covekot kolku mnogu go obozavaat ovde i kako site gi peat negovite pesni...
|
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а иначе ако има пренос на ТВ морам да глеам пошо обожавам рап
|
|
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми се оди на концерти... ем гужва ем глупо ми е да урлам на цел глас и да рипам и да викам 50 CENT 50 CENT ...
|
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas vo posledno vreme mnogu obozavam da slusam rab i hip hop muzika. Isto taka mnogu sakam i elektronska muzika pa taka obozavam da otidam i na nekoja tavka zurka na primer astral projektion, bev i na infected mushroom i na tiesto i na mnogu drugi dj i super si pominuvav...
|
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За пропаднат не е , добар си е во тоа што го прави, ама мене не ми е омилено :) , јас повеќе преферирам електронска музика . Плус таму ќе биди газ преку гла , гужви гарант премногу ќе има , од кој 90 % ќе се форсират да си поминат најубо :) |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ke odam vecer na 50 cent, i znam deka ke si pominam preubavo EDVAJ CEKAM.
Neznam zosto citajki podolu samo citam kako nekoi kazuvaat pari da mi davat ne odam, ili pak propadnat peac i slicno..Mislam koj ne saka da go slusa ne mora da ode i da go slusa, a deka e propadnat peac toa e golema greska.. Toj e THE BEST raper vo poslednite godini i za toa ima milioni obozavateli, pa dali nekolku luge plus ili minus ke go sakaat ne e bitno..I uste poveke se raduvam sto ke pee Toni Zen, i za ova nekoj rece "golemo cudo pred grupa na 50 cent"... E pa malo li e uspeh e za nego sto ke pee na ista bina so 50 cent, sigurno toa e sonot na Toni Zen da uspee i eden den da pee na ist koncert so takva zvezda, kako sto site nie sonuvame za nesto...... I nema veza aj koj sto saka neka komentira jas pesnite od Toni odamna gi znam od 50 gi ucev ovie denovi novite i vecer ideme na zabava |
|
|
Jovan.74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не идам на тоа бе и онака нема се да разберам од текстот, а и онака не идам по концерти многу. поише сакам да слушам музика на звучки
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
син ми ќе оди на концерт, јас ќе му бидам личен шофер
убав тој на мајка |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас исто така
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како он да не оди кај својот идол
Изменето од sanja-a - 30.Март.2010 во 15:50 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако мама го пушти веројатно Слаткар ќе биде во првите редови и ќе рапува диво
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |