IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство > Свадба
  Активни теми Активни теми RSS - Свадба?! Што е најважно за вашата свадба?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Свадба?! Што е најважно за вашата свадба?

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака Обратен редослед
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Статус: Офлајн
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Свадба?! Што е најважно за вашата свадба?
    Испратена: 08.Април.2014 во 14:08
Гостите...значи одбрани луѓе со кои се гледаш скоро секој ден и си близок,
а не на свадбата да запознаваш дел од гостите.
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2014 во 22:23
Nevestata
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 21:51
Nie imame odvratna sega vo koja velime : " Mu zatvorija kuka na ovoj ". Se sramam taka sto sme vikale i se izvinuvam vo imeto na site niv sto vikale taka.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 20:26
Се беше убаво и фустанот, цвеќето и тортата и црквата и самиот настан, гостите пребрани а сега од оваа временска гледна точка не знам дали воопшто требаше сетто тоа. Некако фрлени пари ми се...Освен тоа што си направив ќеифот носев невестински фустан и најпрекрасни кондуритрепкање
Свадбено патување немавме зашто бевме заглавени со луѓе и локација.
Мислам дека венчавката треба да биде онаква каква младенците искрено посакуваат а не каква би сакале баби, дедовци, мајки, татковци, јатрви и сите останати креатори и планери кои не треба да се прашуваат за нешто што е многу лично освен ако.....некој од нив не ја спонзорира целата фешта.
Доколку си ослободен од туѓо финансиско и секакво влијание свадбата треба да биде онака како вие сте ја замислиле и како ви одговара на потребите и буџетот.
Малите дискретни прослави може да бидат многу убави но и големите гласни, весели свадби не се ништо помалку интересниголема%20насмевка
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 18:43
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ne mi e jasno samo sto prvo pravat nevestata i mladozenecot otkako ke zavrsi svadbata ?збунетост

Бидејќи магијата на првата брачна ноќ одамна е илузија, веројатно уморни ги прегледуваат подароците, гледаат дали нешто се дуплирало и го тргаат на страна и бројат пари (ако има и подароци во плик).
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 17:20
da bide CST pokaneta e najvazhnoголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 15:26
Ne mi e jasno samo sto prvo pravat nevestata i mladozenecot otkako ke zavrsi svadbata ?збунетост
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 15:26
...polu-srebrena..so edno dete...голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 15:25
kakva svadba!?збунетост.......a da mnogumina pravat i srebrena!голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 15:23
Originally posted by Biolica Biolica напиша:

Mojata ne e son veke se planira uveliko

Vencavka od Vladika
kratka verzija , drugar mi od detsvo a na site tuka koj ne bile vo Pravoslavna crkva ke mue dozvivuvanje.
Lokal , sreden ukrasen od cvekara .
90 gosti , dve zivi muziki edna so Makedonska muzika ,edna poveke cover i Svedska .
Jadenje pienje do daska
Torta na 5 sprata mnogu slatka bev si ja birav sam i vkus i preliv , i izgled . Kohsta poveke od fustanot ama jebiga ednas se mazi coek , taka?:)
A da fali fustan , frizura i nakit , sve drugo e pod konec . Znam sekogas se stavam posledna hihih.
Meden mesec , ne bas ama 4 dena odmor vo Pariz:)))
....ha--a-a-aa-a-a-.......газење%20од%20смеење..kakov Vladika ma....od iskustvo moe...od taa ceremonija ,brakot pobrzo se raspaga...смеење
...samo eden pop..kolku da se bacam so deverusata...газење%20од%20смеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 14:54
Da ne se ide bez . . r na svadba 
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 13:09
1. Вистинскиот/вистинската личност со која смен решиле да го минеме остатокот од животот.

2. Одбрани, драги луѓе на прво место, не битен квантитет како што некои прават туку квалитетен избор на гостите.
Свадбата не е претстава за широките народни маси каде не се знае кој гостин од чија страна е.
Тоа е прославување на започнувањето заеднички живот кој сакаме да си го поделиме со најдрагите.

3. Потоа музиката. Речиси еднакво важна како и изборот на гостите. Какви гости-такво расположение и соодветна музика. Ништо од типот на “кад би био рањен крви бих ти дала“болен

4. Убаво избрано мени.

5.Расположение, умереност, да не се чувствува притисок особено кај младоженците дека мора да исполнат нечии очекувања, да се однесуваат вака ил онака.Релаксираност.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 12:12

Mojata ne e son veke se planira uveliko

Vencavka od Vladika
kratka verzija , drugar mi od detsvo a na site tuka koj ne bile vo Pravoslavna crkva ke mue dozvivuvanje.
Lokal , sreden ukrasen od cvekara .
90 gosti , dve zivi muziki edna so Makedonska muzika ,edna poveke cover i Svedska .
Jadenje pienje do daska
Torta na 5 sprata mnogu slatka bev si ja birav sam i vkus i preliv , i izgled . Kohsta poveke od fustanot ama jebiga ednas se mazi coek , taka?:)
A da fali fustan , frizura i nakit , sve drugo e pod konec . Znam sekogas se stavam posledna hihih.
Meden mesec , ne bas ama 4 dena odmor vo Pariz:)))

Изменето од Biolica - 12.Ноември.2009 во 12:13
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 01:11
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

свадба?никакоби си го зела дечко ми...ранецот ...и две авионски  карти за Париз со парите планирани за свадба...10 дена низ Франција...ммммммм...ќе ги памтам цел живот...а опа-иха ќе помине за 6 саати и нема да сакам веќе да се сеќавам на свадбата...на едните не им се погодила масата,на другите им била мала порцијата,третите се сликале 100 пати па ја сеа треба да им платам,четвртите биле многу блиску до музиката,на петтите не им се погодила музикатахипнотизиран...а сме потрошиле еден куп пари...има поубави начини да се одбележи почетокот на заедничкиот живот...бар за мене

и јас сум за оваа варијанта
Париз,Милано,Виена,Рим,Барселона
многу би сакала да отидам
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,218 секунди.