|
Свадба?! Што е најважно за вашата свадба? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Април.2014 во 14:08 |
Гостите...значи одбрани луѓе со кои се гледаш скоро секој ден и си близок,
а не на свадбата да запознаваш дел од гостите.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nevestata
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie imame odvratna sega vo koja velime : " Mu zatvorija kuka na ovoj ". Se sramam taka sto sme vikale i se izvinuvam vo imeto na site niv sto vikale taka.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се беше убаво и фустанот, цвеќето и тортата и црквата и самиот настан, гостите пребрани а сега од оваа временска гледна точка не знам дали воопшто требаше сетто тоа. Некако фрлени пари ми се...Освен тоа што си направив ќеифот носев невестински фустан и најпрекрасни кондури
Свадбено патување немавме зашто бевме заглавени со луѓе и локација.
Мислам дека венчавката треба да биде онаква каква младенците искрено посакуваат а не каква би сакале баби, дедовци, мајки, татковци, јатрви и сите останати креатори и планери кои не треба да се прашуваат за нешто што е многу лично освен ако.....некој од нив не ја спонзорира целата фешта.
Доколку си ослободен од туѓо финансиско и секакво влијание свадбата треба да биде онака како вие сте ја замислиле и како ви одговара на потребите и буџетот.
Малите дискретни прослави може да бидат многу убави но и големите гласни, весели свадби не се ништо помалку интересни
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејќи магијата на првата брачна ноќ одамна е илузија, веројатно уморни ги прегледуваат подароците, гледаат дали нешто се дуплирало и го тргаат на страна и бројат пари (ако има и подароци во плик). |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da bide CST pokaneta e najvazhno
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e jasno samo sto prvo pravat nevestata i mladozenecot otkako ke zavrsi svadbata ?
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...polu-srebrena..so edno dete...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva svadba!?.......a da mnogumina pravat i srebrena!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne se ide bez . . r na svadba
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Вистинскиот/вистинската личност со која смен решиле да го минеме остатокот од животот.
2. Одбрани, драги луѓе на прво место, не битен квантитет како што некои прават туку квалитетен избор на гостите. Свадбата не е претстава за широките народни маси каде не се знае кој гостин од чија страна е. Тоа е прославување на започнувањето заеднички живот кој сакаме да си го поделиме со најдрагите. 3. Потоа музиката. Речиси еднакво важна како и изборот на гостите. Какви гости-такво расположение и соодветна музика. Ништо од типот на “кад би био рањен крви бих ти дала“ 4. Убаво избрано мени. 5.Расположение, умереност, да не се чувствува притисок особено кај младоженците дека мора да исполнат нечии очекувања, да се однесуваат вака ил онака.Релаксираност. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata ne e son veke se planira uveliko Vencavka od Vladika
kratka verzija , drugar mi od detsvo a na site tuka koj ne bile vo Pravoslavna crkva ke mue dozvivuvanje.
Lokal , sreden ukrasen od cvekara .
90 gosti , dve zivi muziki edna so Makedonska muzika ,edna poveke cover i Svedska .
Jadenje pienje do daska
Torta na 5 sprata mnogu slatka bev si ja birav sam i vkus i preliv , i izgled . Kohsta poveke od fustanot ama jebiga ednas se mazi coek , taka?:)
A da fali fustan , frizura i nakit , sve drugo e pod konec . Znam sekogas se stavam posledna hihih.
Meden mesec , ne bas ama 4 dena odmor vo Pariz:))) Изменето од Biolica - 12.Ноември.2009 во 12:13 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас сум за оваа варијанта Париз,Милано,Виена,Рим,Барселона многу би сакала да отидам |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |