|
Вицови за политичари |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Јануари.2018 во 00:18 |
Го прашуват на Заев што е демократија а тој вели: Тоа ви е да кажеме која ја би се качил на терасата на претседателската палата, а вие сите се собирате долу околу мене. А јас убаво си го вадам и мочам врз вас. А вие го имате полното демократско право пишувате. За мене.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто нема сексање во државни фирми?
- Затоа што сите се роднини! |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јагнула најдобро го знае Карпош, учеле заедно во основно.
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Хорхе, што си у хороскоп?
– Што ќе ми кажат тоа. |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто досега не е објавен ниту еден прислушкуван разговор од претседателот Ѓорѓе Иванов?
– Затоа што неговиот мобилен телефон нема микрофон, само слушалка. |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грујо, Хорхе и секретарката на Грујо во „акција во тројка“.. Грујо и` диктира
отпозади, а со Хорхе усмено се консултира. По некое време Хорхе вика: - Премиере, сега ќе може да се замениме? - Може, заменете се. Изменето од LiDivio - 21.Април.2015 во 14:16 |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умрел Ѓорге Иванов (нормално оди во пеколот), а Ѓаволот му вика:
- Види Хорхе, претесно е овде, но имам неколку грешни личности со кои можам да те заменам.. Шетаат така и ги гледаат Меркел и Путин како гледаат фудбал заедно, а Ѓорге вели: - Не сум јас по фудбалов, не можам толку да издржам, а плус оваа бабава Меркел ми е ептен ружна, кој ќе ја гледа цело време... Потоа ги гледаат Клинтон и Моника Левински „во акција“, и Ѓорге извикува: - Еее, ова е веќе нешто друго, тука можам да се заменам.. - Моника, станувај, имаш замена.... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Зоран Ставрески кај Никола Груевски и му вели:
- Господине премиер, последниов месец успеавме да ја намалиме невработеноста за 381 лице. Груевски: - Нека им е лесна земја. |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како гласи изборниот слоган на Б.Ц.?
Да биде грамот - грам, а не 0.80 |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Само на Грујо мајка му крши четири парчиња од лебчето за куќа....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат Груевски и Ахмети во иста кафана и зборуваат. Им доаѓа сопственикот на кафаната и ги прашува: „Од каде пак сега вие заедно?“ „Па, еве.. правиме стратегија како да им ги земеме парите на 1.5 милиони Македонци, 200.000 Албанци и на една цицлеста плавуша.“ „Зошто баш цицлеста плавуша?“ - ги прашува човекот, а Ахмети се врти кон Груевски и му вели: „Гледаш! Ти реков дека на никој не му е гајле за Македонците и Албанците! |
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
j
Изменето од pmmladen - 15.Февруари.2015 во 23:53 |
|
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |