![]() |
|
Самопотемнување??? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Ноември.2011 во 12:52 |
Секси рамномерен тен со помош на крем за самопотемнувањеСе чувствувате попривлечно кога имате бронзен тен? Не сте единствени. Милиони луѓе низ светот го обожаваат бронзениот тен и со душа го чекаат летото за да „фатат“ малку боја. А додека дојде време за летниот одмор, многу од нив се обидуваат да добијат потемен тен по вештачки пат. Кремовите за самопотемнување овозможуваат да добиете бронзен тен без да се изложувате на штетните сончеви зраци или да лежите во опасните солариуми. Кремовите се безбеден избор за добивање на секси тен, но имаат и свои негативни страни – добиениот тен трае само неколку дена, а постои и ризик да завршите со непријатни флеки по телото. ![]() За да извлечете максимален ефект од кремовите за самопотемнување и да добиете што поприроден изглед, треба да се придржувате кон следните мали правила:
Дополнителни совети:
Помош при појава на темни флекиНегативната страна на кремовите за самопотемнување е што кријат ризик за појава на темни флеки. Ако ви се случи тоа, натопете памучен тампон со сок од лимон и истријте ја кожата. Многу жени тврдат дека помага употребата на мало количество сода бикарбона како пилинг или паста за заби. Доколку имате темни портокалови флеки на рацете, можете да искористите малку хидроген за да ја обелите кожата. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za dzabe pari frlanje.
|
|
![]() |
|
shopaholica ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
prirodno si e najubavo...
ama ako veke sakas samopotemnuvanje probaj onoj na avon deluva za 1-2 nedeli najkasno ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Овој лосион и јас го препорачувам ![]() ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ma ni zastiten faktor ne mi pomaga od tebe SONCE:(((((((((((((
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Крема никако!!!Толку безвеза искача,како нашлакано некако..шо знам бар мене ич не ми се бендиса..или на солариум(ако се плашиш од штетното влијание,не мораш да скиснеш у него,само малце колку да добиеш подлога,па после природно)..или природно..така ми се чини е нај ок..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Имам бел тен и ич не се мачам со вештачко потемнување.
Како краен ефект може само да шетам исфлекана и како размачкана од чоколадо... бљак... Само природно, друго и јас не признавам ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Lani se zeznav so krema od Orifleim
cela bev isharana.
![]() samo priroden nacin na temneenje
drugo ne priznavam
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
sepak ni toa ni toa,nisto kratko kazano...soncevo sekoja godina e se postetno i postetno....taka sto letovo koristam mleko faktor 50...voopsto ne mi e bitno dali ke potemnam ili ne...
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
ако сакате подеднакво потемнување на целото тело тогаш не ни помислувајте на никакви креми и спрејови! само солариум! Можеби солариумот не е најздавото решение но сигурно нема да имате шаренило по кожата,нити ке мирисате лошо од кремите а и облеката нема да ви биде извалкана што е чест случај од користењето на креми!
![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
edna drugraka stavase od garnier,ama ona bese epten bela....i dobar ispadna tenot posle prvo stavanje...ama posle 3-4 dena kako fleki i se napravija...mn grdo....se mislev dali da se mackam,ama koga vidov toa nikako
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
не не и не....не сум за тоа
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |