|
Опасни детски игри |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Јуни.2009 во 03:04 |
интересно гледиште на еден педагог. ај да ја укинеме и телевизијата и сите лоши работи со една забрана!? како може вака да размислува современ човек!? транспарентноста и едукацијата никогаш не биле штетни. освен во комунизмот. значи, земете ги децата за раце, однесете ги во болница, покажете им што може да им се случи, немојте да слушате вакви кукавички изјави. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga rekov ne e nisto posebno mislev na...NEZNAM ZOSTO PRAVAT TAKVI GLUPOSTI KOGA NE E NESTO INTERESNO I POSEBNO ZA DA SE NAPRAVI...znaci ne ja podrzuvam igrata i mislam deka treba da se prestane...no toa go sfativ duri otkako probav...prvo bev ljubopitna i mislev deka e kul..no otkako probav sfativ deka e cista glupost. zatoa rekov ne e nisto posebno odnosno igrata e cista glupost...a ne deka nekoj treba da umre i slicno za da bide interesno.. pozdrav
|
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи според тебе... и не е баш нешто посебно ?? не е ништо посебно што,... не дај боже, некој што не знае дека има астма, дијабет, алергии... ја проба играта и заврши кобно ?? кој ќе биде крив... учениците што ја играле, самиот тој што ја пробал ,,не-посебната-игра,, или професорите кои се задолжени да ги пазат учениците ?? треба ли на некој нешто да му се случи па играта да стане нешто ПОСЕБНО ?? како ќе ти биде тебе твоја другарка или другар да останат со здравствени проблеми заради играта ?? затоа, те молам да размислиш по втор пат за ова што го напиша... овде чита и некој што ќе поверува во твојот ,,непосебен,, пост !!! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako vnimatelno go citame napisot, ne e sosema bez posledici,ako ne s eposledici, rascepeni glavi, skrseni zabi, race, shienje na bradi i drugi raskuvanja.
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Откако ќе се јават здравствените проблеми, веќе ќе биде касно и за тоа дете што било заморче и за тие деца што го терале да ја проба играта. Изменето од ultra - 23.Мај.2009 во 14:16 |
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас во нашето училиште играва досега не сум видела некој да ја игра. Се надевам и дека нема бидејки од една игра може да произлезе нешто мн.посериозно со трајни последици. Зарем децава неможат да најдат некоја понормална игра која нема да биде толку опасна???
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja imam probano igrava...i ne e nesto posebno onaka se gubis i koga ke se razbudis po 5,6 minuti imas cuvstvo kako da si bil vo nesvest saat, dva i vo tie nekolku minuti sonuvas nesto neobicno (primer jas sonuvav deka me brka kuce i koga se osvestiv samo viknav trgni go). golem broj od decata sto gi znam ja imaat probano igrava i dosega nikoj nemal zdravstveni problemi...nekolku minuti otkako ke se razbudis...kako nisto da ne bilo
|
|
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ccc lele decavaaa
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee,..kaj se zlatnite vreminja,..koga edinstveno opasna igra beshe,...dolga magarica!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi go zema zborot! da gi pratish malku da kopaat bavcha pa da vidish dali ke im tekne da praat gluposti ili ke spiajt posle...premnogu im se dozvoluva na decaa, nikakva kontrola od nikogo. galeni-pregaleni. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е во времето кога се саделе бавчи,овоштарници,тутун, децата оделе на работа во нива па во училиште и немале време за вакви глупави идеи
денес нашите деца имаат премногу слободно време иако се жалат дека од учење немаат време за ништо до некаде вината е и наша,на родителите тргнувам од себеси-ти учи,ништо друго не треба.... учи два саати и после не знае што со себеси а баш би можела да има насадам 2-3 декари тутун... чисто за разонода Изменето од Andjelina - 23.Мај.2009 во 00:19 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И во мое време една колешка на факултет се фалеше дека има моќ некого да онесвести, имаше колеги кои пробуваа.......им беше интересно да видат дали ќе и успее „финтата“ и кај нив....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господ да ги чува децава од вакви глупости, се сложувам дека тоа е недостатот на инспирација и креативност во игрите, вишок акумулирана енергија која се канализира на опасен начин, што под влијание на америчките другарчиња, потсвесна желба за самоказнување поради некое чувство на вина..
Како и да е, просто родителите да немаат мир! |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ја знам оваа игра, кога јас бев основно пред 11 години оваа иста игра беше актуелна се додека една другарка од моето оделение при онесвестувањето падна и си направи длабока исекотина на раката,веднаш беше однесена во болница на шиење и оттогаш играта не се повтори. Страшно е што младите не знаат како да го искористат слободното време, не знаат да разговараат на разни теми, нивното комуницирање се сведува на муабети кој што лошо направил, кој е поголем фраер, кој има повеќе пари, наместо да разговараат за спорт, филмови, разни интереси.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |