|
ОТКАЖАА КОМПЈУТЕРИТЕ НА ВЛAДИНИОТ АВИОН |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
Џон Траконтра
Група Регистриран: 29.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Мај.2009 во 18:54 |
И за ова се комунистите криви???
Не могу да верујем.... |
|
Aminta3
Група Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. ДАЛИ “ДВЕНВНИК“ НАПИША НЕШТО ИЛИ СЕ РАБОТИ САМО ЗА ШИРЕЊЕ ГЛАСИНИ ОД СТРАНА НА НИВНА НОВИНАРКА? 2. ШТО ВСУШНОСТ НАПРАВИЛА ОДНОСНО РЕКЛА НОВИНАРКАТА? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas se chudam mileg,..i jas!,..,..a, da ne go butkale do tamu?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека авионот на владата т,е државниот авион бил претходно сервисиран пред да тргне премиерот за Париз.Сега тоа ме чуди на мене како е можно авионот да се расипе во Париз и како го вратија расипан во Брисел?
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala bogu!!,..eden i so mene da se soglasi!,..bravo mileg,......
|
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, da!,..pilotite se krivi,...pokraj branko ,..jasno!,..
|
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusaj sega ... ova kje ti go kazam ednas i ne poftoruvam ........ GG i se e mozno
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za lagata na novinarkata vo Dnevnik, deka seto ova bilo samo sharada na Gruevski i kompanija, zatoa shto navodno Sarkozi im otkazhal sredba pa morale da izmislat neshto za da ne se brukaat niz svetov. Ovaa novinarka ja biva izgleda poveke za trach rubrika a ne za politichki nastani. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja ? za zicata ili koncite kolku znam , BC vo vojska ne bil aviomehanicar
Изменето од miroslav_g8 - 18.Мај.2009 во 15:40 |
|
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama kako mozhat takvi propagandi da shirat, ne mi e jasno? Sramota!
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JBG ......... puknala zicata ama pak e dobro sto nikoj ne skina konci .... zica kako zica .. kje se smeni |
|
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne gi urocham, eve rabotat na sluchajot - Кој го е това направил ..а ? (na novache mototo proraboti )
Кој исекол жица во авионот?!
Откако во петокот беше утврдено дека поради прекин на жица откажал системот што го идентификува авионот додека е во лет, утрото во саботата, по деталниот преглед, инженерите утврдиле дека е непоправлив и целиот компјутерски систем за ориентација кој давал лажен сигнал за висината на авионот!
ВЕЌЕ ВИДЕНА НЕОКОМУНИСТИЧКА ПРОПАГАНДА Имено, на денот кога се дозна информацијата, новинарка од Дневник почна да шири пропаганда меѓу колегите дека сето тоа било трик. Дека Саркози му ја откажал средбата на Груевски, и нашиов барал начин како со лажга да се спаси од срам. Тоа не е прв пат да се применува оваа неокомунистичка пропаганда. Но, овојпат, беше морбидно употребена. И демантирана лично од Саркози. Неокомунистите знаат да го прават тоа. Кога Борис Тадиќ во 2006, пред тогашните избори, дојде во Македонија одби да се сретне со тогашниот премиер Владо Бучковски. Според Бучковски, тој немал време за Тадиќ, иако се сретна со српскиот милионер Мишковиќ. Кога Бучковски беше во Либија, истата 2006 година, во последен момент Гадафи одби да го прими македонскиот премиер. Од кабинетот на Бучковски беше објаснето дека Гадафи не бил во земјата. Но, стаса убедлив демант: Гадафи ја примил во посета актерката Неда Украден.
Неокомунистите, мајстори на пропагандата и омразата без граници кон се што не е под нивниот идеолошки чадор, овојпат навистина - претераа. |
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |