|
Предлог до ДПМНЕ и претседателот на ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
mohikanec
Сениор Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Март.2009 во 22:43 |
abe na ovie od vlasta GEBELS i HITLER voda vo reseto mozat da im nosat.
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se sekiraj .....segde kaj sto vlegoja vo vtor krug
Изменето од nelson - 31.Март.2009 во 22:41 |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mohikanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gjorcev odi od vrata na vrata kako toj da e kandidat za gradonacalnik i zboruva kako da e roden Velesanec,sramota.cela operativa na dpmne e vo Veles.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a moze li ednostavno , SIKTER
|
|
mohikanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poraka do dpmne!ostavete go narodot da disi,prekinete so zakanite,funkcionerite da ne im gi vodat kampanjite na gradonacalnicite sami neka kazat nesto (ako umeat).prekinete so diktaturata i so centralizmot,vo Veles na ok dpmne mu dadovte prinudna uprava na celo so gjorcev i robert snajperot od sveti nikole. smesen vi e kandidatot za gradonacalnik,za ovie 20 godini ne dosle tolku ministri i zamenici,direktori na javni ustanovi i drugi kolku sto gi ima za ovie dva dena.smesno e toa sto tie zboruvaat a toj stoi do niv kako kukla (marionetka) i nikako da kaze zbor (tolkav mu e kapacitetot). se izedovte megju sebe pocnavte i tuzbi da si davate eden na drug. odete si od Veles ministri go plasite narodot i ostavete go vasiot kandidat za gradonacalnik sam da si ja raboti rabotata. od ogromnoto prisustvo na obezbeduvaci i policija na lugjeto im e strav da prosetaat niz gradot.
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..не заборавај Тој е кандидат на 62 интелектуалци.... тоа секако е величина,.... но дали човекот има петјља за своето Јас....ако е така го има мојот глас....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
до ВМРО-да го остават Хорхе да сложи сам една реченица
и да престанат на секое прашање сите членови од ВМРОто да го читаат истото ливче |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......Ѓорѓе,...дали Ѓорѓе,....ако има опција да не биде Грујо,....зошто да не!?....
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dpmne = Drpacko Poltronisticka Mafijaska Nenarodna Elementarnanepogoda
|
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм... па види вака , и ова би било добро да го напраи
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Први пораки од мене
1.До ДПМНЕ:Распуштете ја партијата.Никогаш повторно немојте да формирате нова. 2.До Претседателот на ДПМНЕ:Исели се навреме во странство заедно со семејството, а и мајка ти земи ја.Нејзините станови поклони ги на сиромашните македонци. |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може, сега е појасно
|
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве може ли вака да биде?
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава е за конкретен предлог до владата:
Сите други постови што се надвор од тема, се префрлени во Ваши предлози до владата. |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |