|
За јазикот на античките Македонци |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
Kasnakoski
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Февруари.2009 во 20:36 |
||
Зора, види тоа па тогаш зборувај. Едно е да бидеш најновиот член на бугарската нација, друго е да се кандидираш за претседател на нацијата. Македонскиот Обама Изменето од Kasnakoski - 24.Февруари.2009 во 20:42 |
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мори жено,овде никој ништо не докажва,овде само му објаснувам на одредени лица некои работи,бидејќи им треба подолго време да сватат. |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зора на Слободата,значи,да расчистиме нешто
со начинов на изразување сакаш да ни покажеш дека колку повеќе вреѓаш и упражњаваш одвратни зборови си поголем наследник на Аце Македонски и уште поголем патриот??? |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сум модерен македонец,антички неможам да бидам бидејќи не живеам пред 2000 години,словен не можам да бидам бидејќи не живеам пред 1000 години.
Јас имам потекло од Античките македонци кои прво го носеле ова име,германските напаѓачки орди(готите),хунските напаѓачки орди,словенските напаѓачки орди,крстоносците од запад,османлиските турци и тоа.Тоа сум јас,денешниот македонец,чоек од месо и крв. |
|||
|
|||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
стартот му е друже онаков.. турни ме да кинисам...
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
startot e mnogu biten
|
|||
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
готово.. ме убеди.. ама пак се враќаме на старт- од античкине или од словенскине македонци си????
|
|||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сељачиште од Охрида града гледам дека си,со тапија и тоа не било какво сељачиште туку Влашко.Како шо и ти кажав на политика,јас не се трудам да бидам нешто шо не сум,бидејќи точно знам што сум,македонец. Ти кажав исто и за моето потекло,нашиот народ е измешан како сите други народи и затоа нема причина да не се гордееме со секој дел од нашето минато и со кои и да било наши предци. |
|||
|
|||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Цитат од друга тема Мирослав
|
|||
|
|||
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сите знајме како е муабетов, лагите не ти поминвет- ама ги користиш во недостатотк на аргументи....
жал ми е шо не мојш да се снајш....ама море ропак.. не треба да се срамиш од то шо си.. јас сум горд сељак балкански- од крст џамија - охрид сити..лол не се трудам да докажам дека дедоми со филип втори раија пиеле а баба ми му била швалерка на аминта .. жално е ко ке се трудиш да си нешо шо не си... шо има везе шо си??? хев д америкн веј... во мој очи не си бестрашен хоплит во редовите на фалангата- туку неписмено пелакониско шанк*ре, со социјални проблени ко сите ние , и подпросечен Ај Кју...така да не е страшно - опиуштисе... да не се караме...Ч) |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
100 % od tie sto gi znam a zedoa bugarski pasos , bea " zakolnati patrioti " a nitu eden Vlav |
|||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фактите не се лаги ако не ти одговараат тебе
|
|||
|
|||
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е сега со лаги не мојме да водиме достоинствена дискусија... ај стегни си рефресх на еднобитниот мозок и одговори пак... |
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |