|
Џамбазов повторно исчезна ! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Февруари.2009 во 06:44 |
I Igor e covek...i na Igor mozebi navistina ne mu plakjat... mozebi eden vakov shoumen moze i da ne bide angaziran...moze da bide otfrlen... mnogu shpekulacii koi dobivaat sudska razvrska
Игор Џамбазов сведочеше за случајот со „План Б“ |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма не се разочарувај мамамд, една ластовичка не ја чини пролетта, во секое жито има и понекој плевел, а сега е дојдено време плевелот да доминира врз житото.
Но ќе дојде време кога твоите умни главчиња ќе ти бидат бескрајно благодарни, вистински успешни и со радост ќе те спомнуваат. И овој јавашлук нема да трае бесконечно, па мора да дојде време на вистинските вредности... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocigledno losho nauceno ili brzo zaboraveno
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И министерот некој го учел....па ти види што е поважно, иако не секогаш соодветно наградено.
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj Maco...site nie mozevme...mene dedo mi kako mala me vikashe - Ti kje bidesh ministerkata na dedo...a jas samo ucitelka
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не дека не е добар шоумен, но можеше многу повеќе со својот талент.
|
|
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas se soglasuvam deka igor e eden izvonreden soumen i nikoj ne moze da go zameni, a sto si pravi vo negoviot privaten zivot toa si e samo negovo. |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuu shto go iznaogovaravte covekot. A toj samo si spremal nov kviz koj kje odi na alfa televizija. I nromalno kje blesne kako sekoj pat...toj e roden shoumen na koj drugite mozat voda da mu nosat.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e ,vo potpolnost se slozuvam,ona shto Bog mu dal ,pametot mu odzemal. |
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golem umetnik , go pocituvam a toa sto go nema mozebi pak ni priprema nekoe iznenaduvanje/ veruvam so toj negov porok ne zaglavil pak nekade/.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А исчезнат-а не исчезнат-истата финта не пали трипати.
Што направи со својот талент -арлекин стана. Бетер од “Самоуништување“ со оној чичко Кумплунг. Игор буквално го протрачи својот наследен талент а можеше многу повеќе. |
|
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секогаш знаеше да ме насме,...до солзи
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кај мене е значи. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па штом не е исчезнат тогаш супер бе.
Мене Игор ми е омилена личност од Македонија и му посакувам се најдобро. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |