|
Денес не одам на училиште - правам тест |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Мај.2010 во 17:36 |
|
Не одиш? хх не оди полошо за тебе ама ќе одиш во Август ќе одиш и оро ке играш
|
||
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
||
badboy92
Нов член Регистриран: 07.Мај.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas e zakon drugite ke praat ja nema ali posle koa ke otides u skolo nekoi profesori davaat pak da pravime :s
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја правев тест историја, ама не отидов..
г***ото ми се смрзна од страв.. си викам: -Аааа зелена една... денес не идеш у школо.. те боли стомакот... имаш добиено.. и не отидов. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако правиме муабет за специфична ситуација во која денес не си стасал да научиш затоа што си учел по друг предмет, а си сигурен дека за другиот час ќе успееш да го научиш - тогаш ОК а, ако само си го одложуваш кецот ништо не правиш |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова се случувало и порано, но поретко а и учениците беа подисциплинирани.
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама др час нема кај да одиш хеххехехехехе Не е тоа решението
|
||
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИМПАРФЕ бе торкоИ не само што правиш тест туку и8 музичко ќе те скорни(и мене) |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес си праам тест по француски....Уште да се најди некој толку добар што ќе ми објасни IMPERATIF...
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More utre praam test
Moram da odam...za zhal |
||
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
утре правам тестови по математика и техничко цртање и плус испитвења по све и како да одам на школа???
ама ако не одам ќе ми пишат по еден кец техничко и математика и поубо да одам |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дан е птичји пошо пак се поврати какошо имав пишано во претходниот пост |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ќе да е Не сум до толку малер ваљда |
||
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пазете се се врати птичјиот сега ќе се борат да видат кој грип ќе има повеќе смртни случаи |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |