|
Уапсен Бајруш Сејдиу |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Јануари.2011 во 11:49 |
|
Резиме на темата: Бајруш си заработи 5 плус 12 години затвор и заплена на имот од над 4 милиони евра. Искрено, ме изненади висината на казната, мислев ќе си помине со нешто ситно па ќе се провлече некако како и многу други, ама нашата правда знаела да биде и строга! (Барем една тема од овие за криминалциве да се затвори како што треба.) |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цццц го уапсија па сега неможат крај да најдат што со него. Добро им послужи за меѓусебните пресметки.
Жесток судски судир околу одлуката за Бајруш |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тешко дека тоа ќе се случи. Уместо на Драган Даравелски на БАјруш му било судено да престојува...........времено............во Идризово, а како времињата се менуваат времениот престој може да биде и временски во недоглед. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi Kocarev, iako toj e specijalist za teroristi, za sverc ne znam kako da e , go uapsile sto go uapsile, utvrdile sverc , neka go zaplenat svercuvanoto , kazna spored zakonot ...sto ima da gi zatvaraat firmite, neka si rabotat Изменето од butel2 - 01.Ноември.2008 во 19:46 |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so go zalite, siromav dan e mozda? neka sedi tamu i neka plete za pobrzu da mu pomine vremeto
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vredi da se rizikuva...a kaj e momentalno? ...na koj zatvor?...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bajrus dava 2 miljona evra koj ke go izvadi od zatvor
:)
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се уште е непознаница кој кого вовлече во прљава игра. Дали Далавески го вовлече Бајруш или Бајруш го вовлече Далаверски. Но едно е сигурно. Играта си ја играле убаво и доходовно на смека на народот. А кој може да негира дека цело време не биле бизниснис партнери. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ne vidov shtekji so Benston... kje da pusham original cigari... a vie koi plakjate poskapi... mislete mu ja..
|
||
Dardania
Група Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NOV KRIMINAL
ОТКРИЕНИ 7,5 ТОНИ ФАЛСИФИКУВАНИ БРЕНДОВИ НА ЦИГАРИ ВО СТРУМИЦА Ристо Поп Пецев |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo da prasam sto e toa banzov???
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Т’ј Бајруш не га знам, ама знам дека Драган Далаверски је банѕов, а татко му Томе Далавера јоште поголем.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~ Eve ushte eden pozitiven fakt za Bajrush Sejdiju ,toj i negovoto potesno semejstvo voopshto ne zazemaa uchestvo vo konfliktot 2001 godina ~,,~
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~Greshka si Mileg ne sum protiv Sejdiju voopshto naprotiv mu davam CELOSNA PODRSHKA neznam kako dojde do obraten zakluchok. samo pishuvam kako i koj go nasedna i chie maslo e ovaa koj treba da se lovi . ti lichno mozhebi go znaesh no jas se poznavam so nego i izuzetno sme dobri
Изменето од Vlad Tepesh - 31.Октомври.2008 во 21:01 |
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |