IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Благодарност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Благодарност

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака Обратен редослед
spiros Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: На пат
Статус: Офлајн
Поени: 4490
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Благодарност
    Испратена: 21.Септември.2009 во 23:24
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free,
in Time & Eternity!

БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...!

Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2009 во 20:16
Му благодарам што братот spiros го води цели 39 години и го чува од секакво зло...
spiros среќен роденден, нека мирот и љубовта Божја биде со тебе, морав овде да ти честитам роденден, бидејќи инбоксот ти беше преполн со пораки.забава
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2009 во 23:55
Originally posted by pagane pagane напиша:

Ти Благодарам дека ми дозволи да бидам маjка.љубов

Фала и Слава БОГУ!
in Time & Eternity!

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2009 во 13:16
Originally posted by DDarko DDarko напиша:

Cestitam pagane, fala Mu na Gospoda.среќа

Му Благодарам секоj миг...фала за честитките...веке ми има скоро година и половина.љубов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2009 во 13:14

Cestitam pagane, fala Mu na Gospoda.среќа
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2009 во 13:10
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2009 во 13:08
Mu blagodaram shto vchera mi gi razjasni potrebnite raboti...
I mu blagodaram shto se smiri topkata na zhestokite postovi...
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2009 во 12:42
Му благодарам за Неговото Слово, кое е светилка на мојата нога и светлина на мојата патека.
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2009 во 12:27
Му благодарам на ДАРИТЕЛОТ за сè, а пред сè за она што никој неможе да го купи со пари!

Благодарам за Небото и сè во него!
Благодарам за земјата и сè во неа!
Благодарам за Животот и сè во него !
Благодарам за сонцето!
Благодарам за земјата!
Благодарам за секој - поединечен - здив!
Благодарам за Милоста БОЖЈА, Која е единствениот ПАТ
преку Кого може да се биде вечно жив!

ХалелуЈАХ!

in Time & Eternity!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2009 во 23:03
Mu blagodaram za posebniot Blagostvov...
Mu blagodaram poradi toa shto ja svativ smislata na zhivotot, najmnogu za toa. Mu blagodaram vo imeto na Hristos, Amin Amin Amin!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 21:10
Благодарам на Бог, затоа за се што Го помолив во текот на оваа недела, на се ми се даде одговор и се исполни волјата Божја за мене.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2009 во 22:48
Денес пред една недела благодарев за успехот на мојот син а денес со него бевме во болница на периодична (двогодишна) контрола.
Наредниот петок, а и после тоа, ќе мораме повторно да одиме ...!

Ти благодарам ГОСПОДИ за сё! И за добрините а и за оние нешта кои јас (можеби) најгрешниот на овој свет, не ги разбирам.

Фала и Слава Тебе!

in Time & Eternity!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 19:16
Му благодарам на Бог, кој ми ги прости гревовите, кој Го даде Својот Единороден Син само за нас грешниците, му благодарам затоа што на овој форум најдов луѓе со кој можам да споделувам мислења за Божјото име, му Благодарам за Овој мој живот предаден Нему за Тој да ме води по патот кон спасението, му благодарам и вечно ќе пеам за Него, ќе го прославувам Неговото име и ќе се борам во името на Господ Исус Христос да го заштитам Евангелието и ќе се борам во името Христово против гревот кој не носи кон смрт.
Алелуја, да се слави името Божјо, зашто тоа е достојно за слава.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2009 во 17:06
Se raduvam so tebe Marija! [:D/]

Fala Mu na BOGA sto imas pricina za radost a na komsijata mu posakuvam od se srce MIR, pred se vnatresna MIR!
in Time & Eternity!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.