IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најголема љубов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најголема љубов

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 7>
Автор
Порака Обратен редослед
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Статус: Офлајн
Поени: 6759
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Најголема љубов
    Испратена: 27.Февруари.2013 во 02:22
Originally posted by sladjana_d sladjana_d напиша:

Vasata najgolema ljubov vo zivotot... na koja vozrast se sluci? Kolku dolgo traese (ili mozebi se uste trae...)? Sto se bi napravile za licnosta koja VISTINSKI ja sakate? Dali vi se slucilo da se zrtvuvate za onoj sto go sakate da bide srekjen? i uste milion vasi odgovori i misli povrzani so najgolemata, najsilnata i vistinska ljubov...

Najgolemata ljubov ja doziveav na malku postari godini od moite vrsnici. Chovekot pokraj kogo sakam da se budam do krajot na zivotot, a voedno e i prichina za budenje nautro, za kogo sum podgotvena da se otkazam od se. Lichnosta koja shto chesto me nervira i smiruva samo so eden pogled..
No ne znam kolku dolgo kje trae i toa ponekogash me turka do dnoto. Se nadevam kje trae, ama vazno najgolema e!
Кон врв
valentina-pp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Октомври.2009
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valentina-pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2010 во 21:49
najgolema ljubov e onaa za koja se nasmevnuvas koga se setis.....posakas da se vrati barem na nekolku minuti......pocrvrnuvas koga vi se sretnat ocite na ulica,velis edno zdravo a sakas silno da izvikas..KAKO JE DOBRO VIDETI TE OPET,STAVITI RUKE NA TVOJA RAMENA....ponatamu site znaete kako odi pesnata!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 23:07
ljubovat ne se meri so kvantitet no so kvalitet
pravo e da se kaze deka navistina ljubovi ne se sekogas isti
da ne si se lazeme,
no nema najgolema oti toa e kvantitet
nego imaa najseopfatno zadovolitelna

TOA E TAA KOJA KJE IZVADI NAJDOBROTO STO IMA VO VAS

Изменето од anakin - 25.Септември.2010 во 23:08
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 22:52
Moja najgolema ljubov e Petrucci (patetika u boja, on ne ni znae deka postojam)
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 20:42
go vidov denes........uspat....мечтаење
iako zavrtiv odma nalevo krug da ne se sretneme...
zasekogas ke bide mojata najgolema ljubov...тага

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
¤°•zelena•°¤ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2010
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ¤°•zelena•°¤ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 18:22
да вредел и затоа го сакав толку многу и сеуште го сакам...ретки се таквите луѓе како него    
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ¤°•zelena•°¤ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 18:18
бабо ми беше само другар и го ценев тоа и сеуште го ценам срекна сум што тој човек ми е другар
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 18:16

nepostoi naj golema ljubov ( zboruvam za mene ) site sum gi sakala na poseben nacin, site razlicito, sekoja ljubov si ima nesto posebno.... ako sum bika zaedno znaci deka sum go sakala, ljubov... merlivo li e ?

Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 18:12
Еее малечко..кога ти викав да најдеш друг "другар"

Сега немаше да бидат 4 год...ќе беа 3 и 7 месеци
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ¤°•zelena•°¤ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 18:10
Јас ни еден од моите бивши несакам да видам хаха од сите имам лоши спомени. Ама само еден ми е нај голема љубов за мене,4 год...но со него сум немала ништо освен што ми беше другар, а јас сум сеуште заљубена во него
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 18:06
Onaa vtorata. Ahm.
Incredible Blue
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 18:05
Eden so kogo pominav 2 godini i ne sakam ocite da mu gi vidam denes
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2010 во 14:46
.....bese....naj naj.....edna i edinstvena..тага

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2010 во 22:45
таа..неизживеаната
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.