|
Само за машките на форумов |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | ||
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Декември.2015 во 07:25 |
|
Леле Стефко, ТИ МОРАШ да бидеш мој! Скроен ко за мене и скромен, ела си кај мене, идеалната за тебе сум јас... |
||
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
||
Stefk0O
Нов член Регистриран: 26.Септември.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi e bitno dali e so sminka ili bez da e samo skromna postena i da me saka toa e dovolno.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шминка или не....хмммммммммммм????
Ај вака. Испијани ја, и сабајлето разуди ја... Секако, во устата ќе и мириса како маче да и провисало...исто како и кај машките, ама јбг, не очекувам праски да плука. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сте забегале со одговориве
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a-ha
|
||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини друже... грешка, јеби га... |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
верувам...
ама не сум Лаки...
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини Лаки... ама тоа е глупост... жената само бара оправдание за флерт... па ќе измисли се... веруј... нема врска... |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако жените сметаат дека се поубави со шминка нека се шминкаат. Мене ми се убави и со и без шминка... и онака жените повеќе се дотеруваат за жените отколку за мажите. |
||
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу мразам машки што мрчат за шминки. И многу ви се глупи овие муабети што сакале машките... ако сакаат сите тука вака, едногласно, виолетов кармин и бурлеска шминка? Врти сучи, се знае што кажуваат, ма лажат бре, а лично не верувам у такви трескања од земја. Такви лажги дека била поубава без шминка да ги продавате у Едемова градина.
|
||
NEVIN
Нов член Регистриран: 01.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas licno sakam devojki so prirodna ubavina bez sminka ili ako veke ima sminka toa da bide nesto minimalno i nenapadno a ne cimento na surat (pudra) 2 3 kila karmin pola ton i koa ke ja vidis da ti se odmili celiot zenski rod.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
љуби ,љуби додека не ја натераш памет да изгуби ...од среќа
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ova ima vekje smisla ama praktichna! a praktika i ljubov ili sakash da kazhesh: ljubi, ljubi - al glavu ne gubi!
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |