|
Колку верувате во Кодот на Да Винчи? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Септември.2008 во 01:00 |
|
Ova e film koj svojata cel ja naoga kako "omilen" vo rubrikite "dosie" na moite komsiki od maalo.Ako ne ste go gledale,ne veruvajte vo se sto ke slusnete,filmot ne e tolku losh kako sto vi raskazuvale.Filmot e ocaen!!!..Mnogu akcija,eftini teorii na zagovor i sostavuvanje na besmisleni delovi na slozuvalka vo uste pobesmislena konecna slika.
No ova ne e se..koj saka da uziva vo epilepticnite ispadi na g-not Den Brown...vednas neka ja prochita i "Angeli i Demoni"..fantasticno neverojatna burleska |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра поента Shaxito
|
||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човек да не го користи разумот кој БОГ му го дал за да верува во такви глупости.А и направени се голем број истражувања на таа тема и ништо не се поврзува.Дури и го
A zosto vsusnot mu go dal razumot |
||
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
||
здраво
Сениор Регистриран: 15.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 253 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blage veze nema.Како не ми е јасно, луѓето може да веруваат во такви измишљотини?!!!Траба Човек да не го користи разумот кој БОГ му го дал за да верува во такви глупости.А и направени се голем број истражувања на таа тема и ништо не се поврзува.Дури и го исмејуваа на Discovery. Изменето од zidarski - 07.Септември.2008 во 08:59 |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I neka kazhe posle nekoj deka od romanot na Den Braun nemalo nikakvi pozitivni posledici...
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ixixixiixixi citam
|
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shaxito читаш? |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu e pameten
blaze si i na taa so kje go zeme
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не.
Книгата која што ја препорачувам воопшто не зборува за протестанти, туку е реплика на лагите кои Ден Браун ги има кажано во неговиот роман "Кодот на Да Винчи". Таму се цитирани некои делови од книгата, а потоа истите се соочени со фактите од историјата, од Библијата, од здравиот разум и сл.
|
||
|
||
gospel
Сениор Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас ја имам дома таа книга и воопшто не сум протестант, напротив сум Христијанин. Инаку книгата е прекрасна. |
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи ли ова дека ти, сепак, си протестант? |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Авторот е еден од најпознатите христијански апологети и евангелисти Џош Мекдовел (Josh McDowell).
|
||
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene me interesira avtorot na taa kniga..."potraga po vistinite na Kodot na Da Vinci"...
|
||
Shaxito
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja sakam knigata |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |