|
Барам лек за масноти во крвта |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Ноември.2019 во 11:46 |
|||
може и чај од КИМ.
|
||||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Најздравиот природен напиток: Кажете збогум на лошиот холестерол и запушените артерииИзменето од Valerija - 30.Април.2019 во 09:01 |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
,,,vreme na vareni i pecheni kosteni,,, |
||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||
Katina2019
Група Регистриран: 21.Јануари.2019 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A ti go imas li probano toj proizvod i dali e toa nesto slicno na vendoksinot?? |
||||
bpopovski
Нов член Регистриран: 29.Јануари.2019 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Веновин-прочитајте на venovin.com Природен производ кој ги прочистува крвните садови и ги отстранува маснотиите во крвта.
|
||||
Katina2019
Група Регистриран: 21.Јануари.2019 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Имам слушнато за пченкарното брашно помешано со вода дека делува против замастување на црниот дроб..но баш би сакала Бијонсе да ми каже нешто повеќе ако знае.
|
||||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Една бабичка ми ја кажа тајната како успеала да го нормализија холестеролот и сега веќе не пие таблети.
Секоја вечер пред да легне во чаша вода мешала една лажица или две мали лажичиња пченкарно бело брашно,два три пати го мешала,чашата ја покривала со тацна.Сабајлето кога ќе станела ја пиела водата.Две недели ја пиела водата,па правела пауза две недели,и го повторила се тоа уште две недели. Жената има 85 години и нема холестерол,го решила проблемот само со овој напиток. Има ли некој со вакво искуство?
|
||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....posle 6 godini shto napishav ovde komentar , ova pojava na zgolemen holesterol , trigliceridi , lipidi veke ne se tretira kako bolest , tuku kako sostojba na poremeten metabolizam koj mora da se regulira vo obraten pravec kako nastanalo toa poremetuvanjeto , sve drugo , lekovi statini itn samo momentalno deluvaat so poveke shtetni dejstva na drugo mesto....
Изменето од bijonse1 - 11.Октомври.2016 во 19:09 |
||||
Артерико
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 30.Септември.2016 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Со редовно конзумирање на Коктелот Артерико се регулира нивото на холестерол и триглицериди
http://arteriko.com.mk/ http://nmd.mk/selectedarticle.aspx?cid=21430&scID=2133&l=63#cpage=1 |
||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Природен лек против холестеролЕдноставен, а ефикасен лек.. Потребни состојки: 30 чесниња исчистен лук, 5 лимони и 1 литар вода. Подготовка: Лимонот се сече на мали парчиња, се додава лукот и се блендира во блендер, потоа се додава водата и се става во сад на оган да зоврие. Откога ке зоврие се прецедува и се собира во стаклено шише, шишето се затвора откога ке се олади течноста и се става во фрижидер. Се пие по една мала чашка пред или по главниот оброк. |
||||
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Две работи знам дека сигурно ги намалуваат маснотиите во крвта - лукот и алкохолот. Сега, од првото нема некои други последици (освен мирисот), но од второто... Пред триесетина години во Британија беше направена една голема студија за последиците на алкохолот врз црниот джигер. Kако нус продукт на оваа студија беше најдено дека сите оние кои умреле од цироза имале одличен крвен систем. |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Модриот патлиџан го намалува лошиот холестеролНовата студија направена во Канада, би можела да спаси милиони човечки животи. Новата студија направена во Канада, би можела да спаси милиони човечки животи, бидејќи истражувањето покажало дека консумирањето на одредени видови на храна кај луѓето може да предизвика значително намалување на нивото на холестерол и подобрување на шансите за избегнување на срцеви болести или мозочни удари. Во споменатата студија учествувале 300 мажи и жени кои земале лекови за намалување на холестеролот. Шест месеци покасно истражувачите утврдиле резултати кои покажале дека оние кои јаделе храна која го намалува холестеролот имале 13-14 проценти на ниско ниво од оние кои се придржувале на нискокалорична исхрана. Изменето од Valerija - 01.Април.2014 во 21:57 |
||||
|
||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
2 лажички јаболков оцет
1 мед пола ѓумбир Сето ова во една чаша се става и се налева вода(полна чаша) Ако е осетлив желудник, ова се пие 10ина дена, па неколку дена лимон наместо оцет. Секое утро ова се пие на гладно и пола саат после тоа не се јаде ништо. Проверено и ефикасно |
||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |