![]() |
|
Женска “призма“... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 25.Март.2014 во 15:45 |
||
Чудна работа е женската призма. Понекогаш низ неа ѓаволите ги гледаме како ангели, и обратно. Ако ја тргнеме, може и да не ни се допадне тоа што ќе го видиме. Ако мажите не гледаат нас низ призми и не ставаат во калапи, се лутиме и негодуваме. Ако не не' гледаат низ призми, пак се лутиме (зошто па да не не' гледаат)... Кој да не разбере и нас, којзнае.... ![]() |
|||
![]() |
|||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Koj videl .... toj pocuvstvuval ... i toj znae ....
Se drugo se samo prikazni za mali deca ....
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
A zivotot da ni ja promeni zenata... ![]() Se se vrti vo krug ![]() |
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Идејата може да ни го промени животот, но...
жената може да ни ја промени идејата. |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
||
najcesto e vistina,obicno poveketo zeni se fakaat vo svojata sopstvena mreza...razlika e samo sto nekoi go svakaat toa pred vreme,nekoi go svakaat na vreme, nekoi tek koga ke se fataat,koga ke bide kasno,...
![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
Тема: ...zenska "prizma"...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Se se sveduva na dominacija i slepa zavisnost. Toa znaci deka zenite sakaat da dominiraat zaradi svojata zavisnot od mazite t.e. oni se mozokot, a mazite volovite u brazda...pardon silata...koga vo edna prilika ja bev sam, a oni site se zgranav kolku loso ni mislat...sreka nosev pistol...
|
|||
![]() |
|||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
||
a be vii sea: zimas tepsija i mu vikas igraj na tepsijava
ako igra kao go bendisues i mu vikas "ti si ljubovta na mojot zivot"
ako nejke da igra baras drug i t.n.
![]() |
|||
apce
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...znachi prizmata, falsh...eeeeeeee pa toa... ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
za well: se ne se otkriva na pochetok, nekoi raboti se otkrivaat so tek na vreme, ili na pochetokot mazite pazele kako se odnesuvaat ova-ona, posle batalile se, si vikaat aj dosta glumev, vekje e so mene,nema potreba
![]() ![]() i ona mislela deka e nekakov, a toj ispadnal neshto sosema treto...aj dosta zborev. ne go menuvajte mazot smenete go zachinot ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
ja u temava nikade ne najdov za vlijanieto vo seksot...u prvo vreme mnogu ebaanje ima, poslem glaa ja boli...e so ima vrska, pojma neam
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
....LELELEEEE JAKA "STIKLA" ..(морам на латиница да ме разбере АВТОРОТ.) |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
problemot e deka gi generaliziras rabotite
postojat slucaevi takvi no vo dvete nasoki go pravi zena ili go pravi maz no postojat i neprofiliranje po zelba nego zaednicki promeni po potreba ova tema ne se generalizira kako so napravi well |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...znachi, naravouchenie od ova replika... ...ne go menuvajte karakterot na partnerot, promenite go partnerot... ![]() ...dooooobro...e sea, ushe nesho samo...zasho i ste bile so nego voopshto na prvo mesto...??? ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |