|
Киксови !!! |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Април.2010 во 14:42 |
Алфа протоните се позитивни неутрони, а неутроните се негативни!< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 11">< name="Originator" content="Microsoft Word 11"><>
We were like... WTF? Изменето од Tiggy Vicious - 01.Април.2010 во 14:43 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баба од 5 години
спора кучка видовити кучиња раѓа Изменето од Jovan.74 - 04.Декември.2009 во 10:54 |
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
njapoznatiot srpski teniser Djoko Novakovic
namsto Novak Djokovic |
|
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски:И САД ја потржува Америка(место Македонија).
|
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде другар ми у бурекџилница(едно ниско дете),и едвај го гледаат под тоа шалтерот,и само дојде на ред и оваа(продавачката) 5 мин. го гледа у очи и нешо мрмља,и само овој и се избацува и вика БУРЕК!!!...Ај добро посмешно е у живо али после оваа го прашува СО ШО?-И овој пак отсечно СО ЈОГУРТ!!!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kiks na brat mi:
Brzo trcaj - trcobrzaj loool do deneska se smeam ucilisni: Edno momi4e na geografija ja skornaa i i rekoa da gi kazi morinjata, a ovaa prasuva : VO MAKEDONIJA??????? abe ima kolku sakas Изменето од volkswagen - 06.Јуни.2009 во 21:33 |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naj golema glupost:
Imav edna skolska i vo 6to odd. ucevme po geografija za drzavite vo evropa. I aj za da i pisi edno dvojce i postavuva polesno prasajne: -Koj e glaven grad na albanija? cupevo se duma, se duma, se duma nie i vikame od tamu ...tirana...tirana i legendava i teknuva i na cel glas vika - TETOVO cel cas se smeevme looooooooooooooool |
|
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во почетокот кога го изучував рускиот јазик, на една русинка во Москва, (кога се запознававме)ја прашав - Знаете ли Вы, как Вас зовут - Знаете ли Вие, како се викате
И таа на тоа ми одговари, - секако дека знам, се викам Ирена пропаднав во земја |
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako sakas da se zakacas ,kuti--->moj licen kiks
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na eden moj cas... makedonski prasue dali ima otsutni...no nikoj ne ja slusa...i edno dete vika koj e otusuten neka krene raka......po nekoe vreme makedonski zamislena i iznervirana vika ajdee koj e otsuten neka krene raka..
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se zgaziv i jas gnasna surova kuchko... ama so tvojot nik>??? pa jel si mala normalna- zemi napisi si go imeto primer sevda ili stojna... nemoj nesho unique ... aman bre sho ni napraj amerikanizacijava.???? sam da se narechish gnasna surova kuchka????
Boooooooooo.... definitivno trebit da go udrit makedonskiov narod nekoe cunami...lol |
|
Dirty cruel bitch
Нов член Регистриран: 09.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На час по Дигитална електроника ...(еден забеган професор) испрасува еден мој сокласник и на крајот кога веке го испраша пред табла и му вика:
"СЕДИ ТРАЈЧЕ КАКО СЕ ВИКАШ?" хаха цел клас се згазивме од смеа |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорот по историја прашува
Кукуш е родно место на? и едно девојче се јавуе и вика КОЧО РАЦИН |
|
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ama e golemaa do neboto i pogore
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |