|
Помагајте, барам совет за подочници! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Ноември.2019 во 11:16 |
Кажете им збогум на темните кругови по очите со овој природен лосионТемните кругови под очите навистина можат да бидат непријатни, затоа што често не можеме да ги прекриеме со пудра. Сепак, постои лесен домашен трик кој ќе ве спаси од оваа неволја на вашето лице. И ова е лосион со сода за леб. Овој природен производ е универзално козметичко средство. Се користи против стомачните киселини за чистење на мијалници и садови. Сода бикарбона има многу намени, но исто така може да се користи против отстранување на темни кругови околу очите. И е исклучително моќно средство против овој козметички дефект! Начинот на елиминирање на овие кругови е лесен и брз. Следниве производи се потребни за секое домаќинство. Потребна ви е само една чаша вода. И една кафена лажичка сода. Рецептот е исто така едноставен за имплементација. Ова ни заштедува пари и не е помалку ефективно од светските брендови на козметички креми и лосиони. Водата која е налева од чешма, се прелива во поголем сад. На неа се додава лажица бикарбонати. Тогаш сè се меша многу добро, додека содата е целосно растворена. Користејќи памук, аплицираме околу погодените области и проблематичните области под очите. Потоа оставаме така добиениот раствор да отстои врз темните места околу петнадесетина минути. Потоа отстранете го растворот со чиста вода. Течноста мора да биде млака и добро да го исчистите местото. Постапката се повторува еднаш неделно. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Удри две парчиња компири на очните капаци.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Помагајте, барам совет за подочници!
Cek cek ....ja duri sega sfativ....avtorot bara care kako da dobie podocnici...ZA....a ne PROTIV podocnici......eeeee...toa e druga prikazna....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моите подочњаци се личен шарм...
Баш кога ми е мрсна косата , личам на мд.хаус... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1 sveza smokva,smokvata presecete ja na polovina i stavete ja na podocnacite, temnite podocnaci nabrgu ke iceznat.
20gr petelki od cresi i 1/4 voda,petelkite varete gi nekolku minuti vo voda,trgnete gi od ognot,poklopete i pocekajte da se izladi. Gazata natopete ja vo mlakiot caj i drzete 15 minuti na podocnacite,na ovoj nacin se ostranuvaat kesikite pod ocite. 20gr cvetni livcinja od roza,10 gr kamilica i 1/4 vrela voda. cvetnite livcinja i kamilicata prelijte gi so vrela voda,poklopete i koga ke se izladi procedete. Gazata natopete ja vo mlak caj,oblozite drzete gi na podocnacite 15 minuti.Otkako oblogata ke se izladi povtorno natopete ja za da sekogas bide topla. 10gr koreni od slez,10gr koreni od sladok koren,15gr kamilica i 1/5 voda,bilkite varete gi do vrienje nekolku minuti,potoa ostavete da se izladi i procedete.Se nanesuva so obloga na podocnacite. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар сон и вода.
И јас имам проблеми со тоа... ама јбг. то е. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас го имам истиот проблем континуирано, ама си го решавам на многу едноставен начин-коректор
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po 2 caski rakija , pred sekoe gledanje vo ogledalo...ako pak se gledaat podocnjacite, lupni uste 2 caski....garant nema da ti se vidat....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кесички со зелен чај.
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум чула за краставица, ама за јабучар патлиџан на очи?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jabucar patlidzan ,zrel crven ...seckan na krugcinja ,stavajte i nemajte gajle!ko novi ke bidete..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нивеа за уморни очи, ефикасно делува против темни кругови ама треба редовно да се нанесува секој ден и ролон-от на Гарниер е добар а не е скап. Кесички од чај се добар домашен лек, оладени и исцедени. Имам една кремичка од Бодишоп со А-витамин што е многу добра и ефикасна особено фино ми делува околу очниот дел.
Сепак ако темни кругови и подуеност се јавуваат околу очите може да е резултат на некое заболување, дисфункција, недостаток во организмот.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima edna maska koja mozes sama da si ja napravis edno lazice mleko vo prav i rendana krastavica stoi nekade okolu 20 minuti i se mie so mlaka voda, eden gel za smiruvanje na podocnaci mene mnogu mi pomaga- tender care od oriflame
|
|
marjanco
Нов член Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozno e da se nasledni podocnjacite,no ne e isklucen i faktorot nespienje i vnatresni problemi.
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |