|
Помош! |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Август.2008 во 16:51 |
|
....ne e kasno,kazuj.... moze uste se misli devojceto..!nemoj posle da e docna..!daj pomogaj... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ми е јасно како не ја сум ја прочитала темава порано......сега е касно за било што да кажам.............само дека е премногу наивна,мала и неискусна
|
||
pwincessbt
Нов член Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja procitav temata, i se sho kaza chupeto izgleda ko izmislenica. Vo sekoj slucaj, taja veke koga si dozvolila so raka da go obraboti, i koga razmisluvala dali da ili ne ponatamu da prodolzi vas djabe vi se sovetite sho i gi davavte. Taja zivej vo eden svet kaj sho se e med i mleko.Na takvi deca dgabe e da mu se objasnuva realnosta, tie se tvrdoglavi i pak ke si prodolzat po svoeto. A toj navodno "Prekrasniot" ne e prekrasen tuku spaga vo tipichno mashko, odnosno razmisluva samo so "dolnata glava". Duri ne dobie to sho saka ti za nego mala ke bidish kralica, koj ke mu dajsh ke se praj deka ne te znaj. Moj sovet ako ova sho go napisha e vistina, e RAZBUDI SE i NE LETAJ.pozdrav
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..sto storija ovie ili samo ne zezase detevo..?
|
||
|
||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova e FAKE. Nas taa ke ne prashva?Gluposti.Aj sto nesum devojka pa da ti objasnam.Ama temava e stara pa kojznae sto napravile do sega (dete?).Inace 19 godisnik ne mozite da go smestite vo pedofili.I toj e uste dete, i ako e zakonski polnoleten.Fakticki mozi da bidi pomalku uzrean od nea.Sozrevanjeto ne bidnuva tocno na 18 god. i so zakon.Prirodata kaj nekoi poranuva,kaj nekoi zakasnuva.Samo sepak nemu bi mu pracal deka za ova se odi vo ZATVOR. Изменето од trnar - 08.Јуни.2008 во 00:33 |
||
BlackMagic
Нов член Регистриран: 02.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KAKVO SAMOZIVO STVORENJE TOJ TVOJ DECKO!!!PRVO TOJ NE E ZREL A TI USTE PONEZRELA OD NEGO!!!....ODJE*I TOA I DOSTA SE GLUPIRAS....SVESNA LI SI SAMO KOLKU SI MALECKA?!?!?AKO POCNES SEGA SO TIE PRAKSI DO 19 GOD KADE KE STASAS??!?
C....C...C MLADINAVA... AH KADE E TOA VASPITANJE OD PRED DVATRIESET GODINI.... |
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште опстојуват тамава?????
|
||
car's freack
|
||
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
apshini tapshini na na na gluposti
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Navistina interesno forumsko prasanje. Ischitav se od pochetokot i dojdov do nekolku zakluchoc¨: 1.Ova e laga i chupeto ni pravi film tuka.
2. Ovoj Krali Marko i SOS mi se mnogu sumlivi, edna krajnost i druga. Ne iskluchuvam moznost deka Krali Marko e pedofil... inaku koj bi i daval takvi soveti za seks so deca. Mozebi se ista lichnost... Premnogu golema sluchajnost za da se pojavat dvajca od ovoj tip...
3. Mozebi e vistina (kako posledna moznost, ne veruvam mnogu vo ova). Iako na momenti mi idese da se iznasmeam ama sepak si velev da ne e vistina i aj da istraam. Od chitanjeto na komentarite jasno e sto treba da pravi. Sovetite vi se super. No i zakluchocite okolu temava. Mislam deka somnezite vi se na mesto. Znachi ako e vistina ovaj sluchaj jasno ni veli chupenceevo deka ovoj samo za seks ja saka. Ne i treba GINEKOLOG ( ili zenski doktor) tuku pedagog (kako sto veke eden od vas reche). Tie sto velite deka ova e pedofilija ste vo pravo. eve zosto. Ne e isto da imas ti 14 godini a toj 19. Razlikata ne e vo godiniti tuku vo zrelosta, psihichkata podgotvenost. site nie sme bile 14 godisni. Ne e isto jas 25 godini a toj 30. Togas i dvajcata sme vozrasni i sposobni da si doneseme odluki za koi nema da zazalime.
Site toa go rekovte. Na ovoj ¨prekrasniot¨ne mu e do devojcheto tuku samo za seks mu e. Jas mu velam neka si najdi nekoja na negova vozrast i neka proba so nea. A ne vaka deca da lazi... Devojchevo go sakalo... Kako da ne! Tie godini se mnogu kritichni i glavata si ja gubime. Na tie godini LJUBOVTA NEMA VRSKA SO SEKSOT. Treba da se ima seks koga ti ke se smetas za spremna a ne nekoj da te tera. So 14 godini sigurno ne.
Seksot e ubava rabota ama SAMO so nekoj VISTINSKI sto go sakas i te saka, a toa ne se sluchuva so 14 godini. Treba da sozrees psihichki za da mozes da donesuvas VISTINSKI odluki, za VISTINSKI da ljubis i VISTINSKI da uzivas vo seksot bez kaenje. Na vozrast od 14 godini toa ne e mozno. Se nema cvrst karakter i vakvi pedofili ke te koristat. A be, znae ovoj ¨prekrasnoiv¨ so koj si igra.
Za seks nikoj ne treba da te moli. ZA SEKS NE SE MOLI!!! Toj ¨prekrasniot znae deka ova devojche lesno se lazi... So toa sto i rekol deka ¨samo ednas i ne poveke¨ saka da kazi ¨ednas i poveke nema da mi trebas¨ ili ¨ednas i za drug pat sama ke pobaras¨
Sto se odnesuva do toa sto ¨majka i ja zakluchila¨ mnogumina rekovte deka i treba psihijatar. Pa taka e. Na mnogumina vo Mk im treba psihijatar. Namesto da sedni da razgovara so kerka i ja zakluchuva i na takov PRIMITIVEN NACHIN ke resime problem. Namesto da sedni i da porazgovara za nea za site raboti okolu seksot da ne ja lazat drug pat.
Nakratko, tipov neka go otkachi pred da ja zafrkni. Ma kakva vikendica.... sedi si doma.
I nemoj so tie gluposti deka ¨majka ti ne te saka¨ a tipov ¨te sakal. Aj ne me smej!!! Jas sum majka i znam kolku si ja sakam mojata kerkichka. Majka ti tvoja ne e deka ne te saka, tuku e edna NESPOSOBNA za familija da gleda. Na tvoi godini taa treba postojano da e so tebe i se da ti pomaga. 14 godini se mnogu kritichni, znae taa, samo e nesposobna da se SOOCHI so realnosta.
Treba da si bidis pobliska so majka ti. I dvete treba toa da go znete. A ovoj ¨prekrasniot¨tvoj OTKACHI GO pod HITNO i neka si bara nekoja na negovi godini.
Kako i da e temava mi se vide interesna. Komentarite vasi mnogu se dobri.
Pozdrav
|
||
Прилепчанка
|
||
ZeNskaaa
Нов член Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ENAS SE ZIVEJ!
|
||
чесни сини очи
|
||
ZeNskaaa
Нов член Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ne bese za izkusenijata ne togas zosto bi ziveele? :)
|
||
чесни сини очи
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....И ТАКА,СО ИСКРЕНА,ГОЛЕМА И НЕСЕБИЧНА ПОМОШ ОД НАС ФОРМСКИТЕ СЕКСАЏИИ,УСПЕА ДА СИ ЈА СОЧУВА ВРСКАТА И ПОДЛЕГНА НА ИСКУШЕНИЈАТА ШТО ГИ НОСИ ОВОЈ ПРЕКРАСЕН,СОВРЕМЕН,ЕДИНСТВЕН И НЕПОВТОРЛИВ ЗЕМСКИ ЖИВОТ..... !
|
||
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci temava e prozirna kako spanska serija...uste od daleku se poznavase prodolzetokot..... Izgleda jas i dadov idea za prodolzenieto
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami kako nema labavo samo dupehje
|
||
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |