|
Присуство на таткото на породуање |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Декември.2014 во 19:50 |
|
Како црногорецот.. гледал, се онесвестил, дур го вратат жена му се породила.. му викаат ај честито ќерка, а тој "е добро што е девојче, да не се мачи ко мене" |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може и тоа да се случи. А има и такви што се онесвестуваат, па докторите не знаат дали жените да ги пораѓаат или да ги свестуваат мажите. Во секој случај, неповторливо искуство... барем за оние што можат да го издржат. |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу интересно чувство… и убаво на свој посебен начин… и зачудувачки… и потресно на некој посебен начин… и збунувачки… чувство што на било кој друг начин маж не може да доживее. Вреди. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е присутен има големи шанси да го убијам у тие моменти..
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uf ne... dobro shto ne beshe prisuten ..
|
||
едно е - не се две
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па со таква негова слика на лицето дека ќе се распарчи,додека одев со 2 инфузии во сала.....не верувам дека би издржал
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sakav,no ete toa ne se sluci.
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zasto da ne..bi bilo ubavo
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu e vazno prisustvoto a tatkoto na porogajot,prvo i dava podrshka na soprugata,vistinsko zadovolstvo e da go docekaat na svet toa malo sushtestvo...
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....ja pet pati prisustvuvav i ne e za djabe,cuvstvoto e ubavo....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вака: маж ми беше до мене на породуването и Фала Богу- яс не се породував на природен начин, него на Цезаров рез. Мажот ми беше таму и виде барем он нашето сунчице и слушна неговиот прв вик. Кога не може мама да си види срекjата мора таткото да jа види. Наj битно ми беш кога доjдов во свест неговата поддршка.
Мамамд: во ред и во право си. Ние исто имаме слики од породуването- яс лично не сакам да ги покажувам на никого, ово е моjот наj личен момент. И не сакам некоj да ми улази во него. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za vtoroto da si go zemes do tebe OBAVEZNO, ako dozvoluvaat uslovite, da znaes deka ke ti bide golema poddrska! I mojot prvo se plasese kako ke reagira ama veke koga bevme tamu nemase vreme da misli na negovite cuvstva, duri posle se isplaca, koga ja gusna kerkickata (i za vtorata isto!). I nemoj da se sekiras deka ako gleda kako ragas posle ke nejke da vodite ljubov, ke mu se zgadi ili... Gluposti!..
|
||
prasence
Нов член Регистриран: 19.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne sakav mojot soprug da prisusvuva, ama toj prasal dali moze da vleze odkako me primija, ama vo cair seuste nemaat uslovi za toa.....a i plus jas na carski zavrsiv, pa taka da nisto, aj za vtoroto mozebi....?
|
||
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[_______________________________________________________
Prvo, znam deka e natprevar i sakav da te popravam,ama te citirav oti ti taka napisa!.
Vtoro,nikade ne zboruvam za preteran strav (barem kaj mene go nemase).Inaku i toa kako moze da bide natprevar NA ZIVOT ILI SMRT, ne znam dali znaes kolku zeni ili bebinja umiraat za vreme na poroduvanjeto?..
[/QUOTE]Treto,aj bez treto... OK se sl*gam i moram ovde da bidami dentlamen zaradi zenskiot rod i majcinstvoto...se rabira i statistikata e na vasha strana....!! |
||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |