|
Работа во Грција |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јуни.2011 во 17:01 |
....ti nema da plakjash na grchkata drzava?!
...e, pa ,...togash nikoj ne mu e kriv na toj grchki makedonec,....koga ke go slepchaat za toa,
...da ne kuka deka, samo zatoa shto e maledonec ,...go gonat!
...neshto strashno potsetuva na nekoi tuka!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нареднава недела одам во Кожани за берење на цреши. Газдата е Македонец и ќе работам на црно, значи нема да плаќам даноци на грчката држава . Одам прв пат во Грција и незнам како ќе се снајдам . Ако некој има совет нека кажи додека сум тука во Прилеп...
|
|
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|
MarjanP
Нов член Регистриран: 27.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav Viktor, i jas sum zainteresiran za rabota na Mikonos ako mozes da mi ostavis nekoj podatoci email ili slicno za da se informiram poveke. |
|
nina_nina
Нов член Регистриран: 03.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sanja_angel@live.com
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
они имат ли убаво пиво или нема да пиеш нивно ?
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma ,kakva rabota!!
....idam ovoj mesec u thessaloniki na ,....pivooooooo!............
|
|
|
viktor rotkiv
Нов член Регистриран: 07.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav i jas ovoj mesec treba da odam na mikonos da rabotam se rasprasav ubavo pa addni me na facebook ke ti kazam sto te interesira
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma,...u grcija ide chovek da si uziva ,...ne da raboti !
|
|
|
najmmila
Нов член Регистриран: 05.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa godina sakame da odime da rabotime vo Grcija so drugarki,na Mikonos.Imame ponuda da delime flaeri.Bil li nekoj? Nekakvi impresii???Sekakvi informacii se dobredojdeni zatoa sto sepak prv pat ke odime i sakame da znaeme sto e mozno poveke
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sanja_angel@.com ....
A tvojot e mail sto e pa za veruvanje.... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
nina_nina
Нов член Регистриран: 03.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali ima nekoj zainteresiran sto ova leto ke odi na mikonos za rabota,po moznos zensko,ako ima neka neka se obratat na sanja_angel@.com ne me svakajte glupavo no jas baram drusto sto mb mozele da odime na mikonos i da barame direkno rabota,agencivee vo mk ne im veruvam
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema prblem be!....da ne sakash i da te odneseme do tamu?....ili ushte podobro( za tebe!)...ja ke odam da porabotam a, platata mi, na tvoja adresa ke ti ide.
|
|
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали морам да имам работна виза за да работам во Грција?
Кога е најдобро да заминам? Која локација е најдобра за работа плажи,острови итд.. Имали некој на форумов кој планира да оди да работи летово? Поздрав. |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Катимерини: Имигранти масовно ја напуштаат Грција
13:45 | 16.05.2010 | Автор: МИА Многу имигранти кои со години работат во Грција ја напуштаат државата заради тешката финансиска криза и се враќаат во татковината или бараат подобра работа во друга држава од Европа, објави Катимерини.Пазарни експерти алармираат за сериозен пад на приходите на продавниците во кои работат странци.Дури и на берзата на трудот каде можеа да се видат странци да бараат помош, сега нема никој, коментира весникот. Eve vi slobodni rabotni mesta , bez konk*rencija... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |