|
СРБИЈА- Патриотизам или Шовинизам |
Внеси реплика | страница 123 15> |
Автор | |||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јули.2015 во 12:27 |
||
Eve i zoshto e napadnaat, nekoj sigurno go pametel |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малку се помачив да најдам некоја тема од понов датум за нашиот северен сосед...
Не ми е нешто посебно симпатичен како политичар....Меѓутоа треба да си голем човек, голем политичар, за да направиш потег како што направи Вучиќ...од друга страна, треба да си гнида за да дигнеш рака на човекот кој има доблест да дојде и да се извини за делата кои некои негови претходници ги направиле и притоа да го нападнеш со Алаху Акбар... http://republika.mk/?p=454598 снимка од нападот на ВучиќТВ Б92 дојде до ексклузивна снимка од нападот на премиерот на Србија, Александар Вучиќ во Меморијалниот центар Поточара. Делегацијата на чело со Вучиќ ја напушти Сребреница, а едно лице е уапсено поради напад. Како што навеле од делегацијата, Вучиќ е погоден со камен во лице и скршени му се наочарите. Поединци од масата го напаѓаа обезбедувањето на српската делегација во обид да дојдат до Вучиќ при што дошло до физичка пресметка со членовите на обезбедувањето. Репортерот на Б92 јавува дека се било мирно до моментот кога Вучиќ и останатите членови на делегацијата тргнале во меморијалниот центар. Откако е положено цвеќе на споменикот на жртвите, масата тргнала кон него и во тој момент влетале камењата. Како што се наведува, Вучиќ е погоден со камен во главата, а насобраните луѓе викале „четнику“ и „одговорност“. Во обид да го заштитат премиерот Вучиќ, членовите на неговото обезбедување ги отвориле панцир торбите. Полицијата интервенирала и се судрила со напаѓачите, а српската делегација е евакуирана. Изменето од Ninja 35 - 12.Јули.2015 во 11:36 |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас ги читам твоите ама не се согласувам со твоите постови исто како што ти не се согласуваш со моите постови.. Но ајде......заеби..сепак.....твое мислење си е тоа.. Изменето од Vladimir88 - 26.Февруари.2008 во 10:39 |
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako zboruvame za sega,vo ovie momenti,togas zboruvame za çist Patriotizam!
p.s :a çitajki gi komentarite koi odat od krajnost vo krajnost togas moze slobodno da zboruvame za Idiotizam
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ti gi chitash TVOITE postovi a NE MOITE.
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас читам, изгледа ти не читаш...
Јас ги ставив сите соседи во еден обрач! Сите се непријател бр.1 Јас викам сите наши комшии се непријател бр.1 Изменето од Vladimir88 - 26.Февруари.2008 во 10:17 |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ama ti nechitash izgleda kako shto treba???
Jas ne rekov deka NI SE PRIJATELI???
Tuku deka; Se, megutoa ima neprijatel br.1,..... i taka po red....A Srbite NE SE NEPRIJATEL BR. 1.
I jas lichno NEMAM NAMERA DA GI NAPRAVAM USHTE EDEN NEPRIJATEL BR.1!!!!!
SEPAK TOA E MOE LICHNO MISLENJE...za koe imam preavo da go imam. Taka da nema potreba ushte 10 stranici da upotrebish na mene.
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Борец...
Да ти објаснувам зошто србите ни се непријатели сега и на тебе.. неможам... А за коментарите (неможеш да судиш по коментари тоа може и да е хрват а може и да е србин а може и да е македонец) на крај крајава види на клипот колку срби му даваат поддршка на Шешељ, а и истите тие срби го сметаат денес Шешељ за херој заедно со братот Слобо.... Вчера истава приказна му ја зборував на еден друг од форумов 1 саат.. Направивме јас и он 10 страни.. Читај па ќе видиш што е моето мислење... И нема што да правиме пријателства со држава која не ни ја признава црквата, со држава која мисли дека во Македонија живеат Јужни Срби, Мешавина од Бугари и Срби,и.т.н. Ете што ќе слушнеш од нив.... Од што се идиоти дволични..... Сите наши соседи се наши НЕПРИЈАТЕЛИ!!.... Сите не мразат.....(Зборам за Шиптарија, за Сврбија, За Вулгарија, За Етиопија) Да не зборам кои пактови ги прават со грците и ден денес.... Тие што им даваат поддршка на грците во борбата за нашето име(србите во овој случај и бугарите) не се за мене пријатели.... А затоа пак грците за возврат кон нивните браќа викаат дека на оваа територија живеат јужни срби.... Само ај разбирам центрифугата на дедо Лазо и Киро имаше ефект врз нас македонците.... Ќе помине и тоа еден ден... Изменето од Vladimir88 - 26.Февруари.2008 во 10:03 |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E pa "gledav nekade po enciklopediite" za ovoj pola saat - morav da baram pomosh, inache mnogu teshko e da se odgovori na ova prasjanje.
NEMOJ I TI SEGA DA ZAFRKAVASH , MOLIM TE! (ovde e vreme za vechera...pa vecherav...ako te interesira).
Se, megutoa ima neprijatel br.1,..... i taka po red....A Srbite NE SE NEPRIJATEL BR. 1.
I nemoze sega NIE da pravime ushte pogolem neprijatel i shirime tuka nekoja omraza ushte poveke. Tuku treba da go koristime potencijalot za podobruvanje na taa vrska.
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Неможеш по коментарите да гледаш..
Хрватите не се четници........Хрватите се усташи.. А ништо чудно тој да е Македонец тоа што го збори.. Не се вадете на еден коментар..... Пола саат те чекам да ми одговориш којзнае од каде си го ископал одговоров... Како не разбирате,дека и шиптарите и србите и бугарите и грците ни се најголеми непријатели......(не ги бројам исклучоците, т.ест загрозените видови) Почнав да слушам и триста глупости за македонците, само за да се заштитат браќата срби......и браќата руси Ја гледам дека државава никогаш нема да тргне на арно.... А поделбата ќе станеше за малку реална сакал ти или нејќел Изменето од Vladimir88 - 26.Февруари.2008 во 09:21 |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moze i da ima nekoj Hrvat...megutoa OVOJ sigurno NE E:
"seselj govvno komiunisticko koje se pretvara da je cetnik .Nije on nokaki cetnik on je milosevicev kolega njegov saradnik ,on je smrt srbije!!! "
Ne velam deka ne se taka "vospitani", megutoa PAK ke kazam deka TOA E GRCHKO SHKOLO!!!
Shto i samiot si kaza deka sakale da ja delat so Grcija - toa e chisto Grchka zamisla, provereno!!!
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И што ако тие коментари се од Хрвати???
А сигурен сум дека се од хрвати.... И дека се од Македонци.. Центрифугата кај нив успеа, оди тркни до српски форум....види кои ги сметаат за пријатели.. И претстави се како македонец да видиш што ќе те направат........ А помини и низ Србија со воз.....оди да видиш и таму што ќе ти кажат.. Таа Србија сакаше да ја дели Македонија со Грција...!!! Изменето од Vladimir88 - 26.Февруари.2008 во 08:23 |
|||
Внеси реплика | страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |