IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Предупредување за муслиманите на форумот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Предупредување за муслиманите на форумот

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
Автор
Порака Обратен редослед
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Предупредување за муслиманите на форумот
    Испратена: 04.Февруари.2008 во 05:03
Originally posted by khaleefah khaleefah напиша:

Aj nasmejte se slatko,posto odlucevme vakov gjupski gjumbus vise da ne vi praveme голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка

E, da ne bea ovie posledni zborovi, navistina ke bev potpolno razocharan. Ajde ochekuvam od nekoj da napravi ispadi sto ne prilegaat, ama od site drugi ? Chovek da ve ostavi eden den sami i vie ste sposobni da pochente megjuverska vojna gazejki se od smea...
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
khaleefah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"The Khilafah is Coming..."

Регистриран: 25.Септември.2006
Поени: 1115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 21:57
Aj nasmejte se slatko,posto odlucevme vakov gjupski gjumbus vise da ne vi praveme голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка

Изменето од khaleefah - 03.Февруари.2008 во 21:57
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 21:51
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
MAJA DIKOVA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAJA DIKOVA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 21:25
se sl*gam
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 21:24
некои луѓе незнаат да си ги воспитаат децатазбунетост
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 21:11
момци и девојки! -АЈДЕ ОЛАДЕТЕ МАЛКУ.
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 21:09
вд, ти си срам за целиот исламлутина
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:56
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Originally posted by Halid ibn Velid Halid ibn Velid напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Originally posted by DAIJA DAIJA напиша:

BRAVO!

Si se namacil! Nekoj treba da nauci nesto....
Samo, edno ne znam, zosto messenger si go stavil megju muslimanite?

prvo misli....pa potoa stiskaj ВНЕСИ РЕПЛИКА!!!

celosna podrska za SARD!
ja nekna spomnav ne za dzabe ja narekuvaat muslimanskata vera prosta i nesoodvetna za denesnoto vreme (pred da ripate, ova e citat, ne navreda )!

ljugeto pamtat, posebno na balkanot, kako bilo pod muslimansko ropstvo, no i samite znaat deka drevniot islam pominal devolucija i deka porano bila TOLERANTA vera a ne totaliterna vera kako denes sto ja praktikuvaat!

Demek porano bil toleranten Islamot,a deneska ne a???Abe ti da ne mesas poimive Islam i Musliman??Islamot sekogas bil toleranten,i do sudni dan ke bide taka..
Ili mozebi jas ne sum te razbral dobro,mozebi sakase da kazis Porano Hristijanstvoto bese dobro, a sega od koga izlegoa ovie 50,60 Verzii na Biblija se se ispomesa...Valda ce da e toa.....
Abe Louwead neli e sramota???
Nemoj za postapkite na Muslimanite da go obvinuvas Islamot,
a i Daija nemase nisto loso napisano,
Neznam mozebi na slamkata na Drugite se sopkas,
Mozebi toa si e nasledno kaj tebe,se si biduva..

\znaci po tvoja "argumentacija" ili da kazam komentiranje se potvrdi deka islamot e prost ili muslimanite se prosti???

Ejjj, Seljo da te prasam Jas sega tebe..vaka..

Koj e Glup ???Dali Hristijanstvoto ili Hristijanite???? ,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:53
Originally posted by connected connected напиша:

Originally posted by efendija efendija напиша:

ама признај дека тие мило што се врати!
признавам (ми недостигаше како ланскиот снег) газење%20од%20смеење

епа кога е така:ВД-мрш дома!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:52
Originally posted by Halid ibn Velid Halid ibn Velid напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

<div ="BBquote">Originally posted by efendijaHehehe,jas mislev vo nekoj kotar si se ispraznuvate,pa posle so zivotinskiot i coveckiot smet na buniste(na susenje) па да ке пишува вака кога нема поим...чита анти-христијанство а не христијанство  голема%20насмевка порано ми газевте на живец сега смао ви се смеамголема%20насмевка

A smesna ti e Vistinata a??Blueprayer....Tokmu ti napisa Efendija....Ako si raspolozenas ke ti dadam nekoja Informacija za Cistotata,kaj Vas...
ти така мислиш??? хехе јас не ми слам така...и ако за мене беше наменето ова со “чистотата“ задржи си ги зборовите за себе односно подголтни ги. нашол кој мене за чистота хехехехсмеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:52
Originally posted by efendija efendija напиша:

признавам (ми недостигаше како ланскиот снег) газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:50

до конектирана беше ова!

Изменето од efendija - 03.Февруари.2008 во 20:51
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:50
Originally posted by vd vd напиша:

Христијани, што ве мачи? ич не сте раат а? среќаsard, да се изјасниш подетално што ти е проблемот па да ти кажам и јас некои работи, може?EvAngelos, ај добре дојде назад, и ти предупредуваш нешто и се закануваш . . или не . . !?

aj razgledaj ja celata tema.....ocigledno porakata si ja pisuval po razgleduvanjeto na prviot post.....no ponekad e podobro da znaes se pred se da kazez
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:49
Originally posted by vd vd напиша:

Христијани, што ве мачи? ич не сте раат а? среќа

sard, да се изјасниш подетално што ти е проблемот па да ти кажам и јас некои работи, може?

EvAngelos, ај добре дојде назад, и ти предупредуваш нешто и се закануваш . . или не . . !?

се вратил ХУ БАБА ХУ газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.