|
Станете попаметни во рок од една недела |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Октомври.2009 во 10:50 |
ustata
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele mi ja zede ustata od zborot |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stanala popametna i pojke ne idi na idividi
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I shto e sluchi so avtorkata na temata? Neshtochudno kje e........ Ja nema nikade......... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахааххахахаха не си нормален ме изнасмеја :))))) |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uz pomoc Djurinih kucnih carolija.
Sala na strana ima lugje koi tvrdat deka so tehniki, meditacii itn go pravat toa. |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde bogati,...a,kako ke go izvedesh toa?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo princip treba da se koristat dvete hemisferi na mozokot iistite da bidat izbalansirani.Po moznost.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно е ова. Го имам сретнато повеќе пати и верувам во тоа! Јас лично се утепав од играње судоку и тоа од оние најтешките - extreme! Леле каква гимнастика е тоа за мозокот, тоа неверојатно нешто! Исто така бидејќи двете мозочни полутопки "владеат" со спротивните страни од нашето тело, се трудам иако сум деснак, што почесто да ги користам и левата рака и нога со некои некарактеристични потези, како би ја нахранил и другата страна од мозокот со еднакви информации!!! |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stvarno vo ova vreme na digitroni, tranzicija, problemi i sekojdnevni voobicaeni obvrski skoro site raboti gi pravime rutinski .Veruvam vo receptot koj sigorno ja podobruva koncentracijata.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона Лиза, постот е добар, лично не мислам дека сите овие работи ќе не направат попаметни, но секако ќе влијаат на креативноста во потрагата по нови решенија.
На пример, ајс кога одам некаде, секојпат тоа го правам одејќи по друг пат, никогаш по истиот. Или некоја иста рутинска работа, гледам да ја правам на поинаков начин. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako dosega si nemal pamet,...odsega ke go imash,...i toa za edna nedela,..bravo,....nema vekje da ima glupavi lugje,.....samo ,..mrzlivi !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene mi se dopaga. Toa mozebi najcesto i go pravime, no ne sme svesni deka vlijae na nasiot intelekt.
Sekogas mozeme poveke..... Treba da teznee kon pogolemi celi, zar ne? |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe vredi da se proba zaso da ne. Pa i ako ste pametni, nenaci deka ne mozete podaleku od toa.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |