|
ПОКЛОНУВАМ-ПРОДАВАМ |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Септември.2014 во 20:44 |
|
Не знам за стопанката, треба да ја прашам дали оди во пакет со мачево. Не е мое!
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a за стопанката на мачево која е офертата ? Слободна си ?
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako znaete nekoj sto bi go sakal macevo da kaze!
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се подарува машко сијамско мачорче на возраст од 2 месеци со стекнати хигиенски навики. Се дава на вистински љубители кои би го чувале во стан. Контакт Верица 078-222-284 или кај мене во ЛП.
|
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк- љубителки ?
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...samo za seriozni ljubiteli na domasni milenicinja
Изменето од laki_bu - 08.Февруари.2014 во 23:13 |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
riri
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozhe slika da stavish da go vidime ?
mashko/zhenskoe ? kolku e staro? |
||
avathebeagle
Нов член Регистриран: 20.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или ако веќе не можете да ми помогнете на тој начин, барем да ми пишете контакт од некој центар за згрижување на животни...
|
||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а3 мали мачиња итно бараат дом! Мачињата се фрлени од страна на некој кој сакал на лесен начин да се ослободи од нив, дојдоа кај мене во двор пред 2 дена, сега за сега ги чувам привремено, но веќе имам мачор и не можам да се грижам за уште 3 мали мачиња, сепак е обврска. Замолувам да се јават љубители на мачиња кои ќе згрижат барем по 1 од мачињата....ми требаат тројца совесни луѓе кои сакаат да си вдомат милениче...Мачињата се многу слатки, пол не знам, едно е црно бело, две се како тигриња црно-сиво-бели...Претпоставувам дека мачињата се на возраст од околу 2 ипол месеци. Се гледа дека се чувани и питоми, и очигледно му здосадиле некому па едноставно ги фрлил на пат...Мачињата изгледаат здраво,имаат апетит и се весели :) секое има различен карактер, па ќе може да си бирате ;)Доколку има некој заинтересиран можам да му пратам и слики на мејл, пишете на sanjic63@gmail.com. Навистина би сакала да ги вдоми некој пред да фатат зимските студови...
|
||
KikoFanClub
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 05.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve ovde mozete da pobarate koj saka za da si vdomi macka ili kuce
http://www.facebook.com/pages/SPAS-ZA-ZIVOTNITE-zdruzenie-za-vdomuvanje-na-zivotni/149817651321 Изменето од KikoFanClub - 05.Јули.2011 во 23:01 |
||
milomoe
Нов член Регистриран: 21.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
baram zenka haska za parenje so haska stara 1 godina i 3 meseci crno bela so kafeni oci , so pedigre . za podetalni informacii javetese na forumot i ke se dogovorime .BLAGODARAM ODNAPRED .
|
||
titanik
Група Регистриран: 09.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poklonuvam pitbull
|
||
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
podaruvam labrador-meshanec od dedo rotvajler star 2 godini
P.S.kuka gratis |
||
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |