|
Бисексуалци |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Април.2010 во 21:10 |
|
Plukanje na spostvenata zenstvenost e nesto koe nikogas nema da go dozvolam ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ti imash takva zichka izglerda!....shtom si kategorichno protiv!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIKOGAS pod NIKAKVI uslovi ne se odi PROTIV PRIRODATA!!!
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Smetam deka bisexualnosta e prirodna kaj sekoj covek!
Pod odredeni okolnosti sekoj bi probal sex so licnost od istiot pol! Nema koj ne pomislil nekoj na takvo nesto...koj probal znae! |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma kakvi
Ne bi prifatla takvo nesto ni pod razno. Takvite moze megju sebe da si se baraat.
Na poveketo heteroseksualci ili homoseksualci bi im precelo partnerite da im se biseksualci. Na nekoi moze im godi koj gi znae.
Koj e toj fenomen ni vamu ni tamu.
Takvite najdobro bi si odgovarale edni so drugi, pa neka si pravat kasa popara ako im cini.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шведска го има најголемиот број на бисексуални бебиња во светот, додека Сан Франциско е најперверзното место за посетување, покажува едно истражување.
Во креветот најмногу може да издржат Бразилците, додека Нов Зеланд ги има најпромискуитетните жени на светот. Кога станува збор за машката промискуитетност тука водат Австријците, а дефинитивно најлоши љубовници се Германците. Според истражувањето спроведено од OnePoll.com, жените од 20 земји во светот тврдат дека Шпанците се најдобри во водењето љубов, а кај Тајланѓаните сексот трае само 10 минути. Грците пак се водат како најзапалената нација на светот. |
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бисексуалци? Хммм, ги презирам доколку истовремено имаат односи и со маж и со жена, и доколку не можат да се решат на кој стол ќе седат, оти нели, не се седи на два стола
Се залагам за стојалиштето дека не постојат бисексуалци во вистинска смисла, туку тоа се латентни геј луѓе или сосема отворени геј луѓе кои мораат да прават штит пред околината со своите излети во вагини, (односно пениси ако зборуваме за некоја слична лажлива лезбејка)... Ги презирам бисексуалците кои го прават тоа од параван за да ја прикријат својата хомосексуалност. Најмногу ги презирам оженетите/омажените геј луѓе! Е тоа ми е тотално руинирање првенствено на сопствениот, а потоа и на животот на брачниот/брачната партнер/ка, зошто да се разбереме, хомосексуалноста НЕ Е ФАЗА, па да си речеш: Ќе се смирам кога ќе се оженам/омажам! Да, слобода за сите луѓе, но слобода која не подразбира интенционално повредување на други луѓе. Тие не се должни да го трпат епилогот од нерешителното клатење меѓу двата пола! |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја читам темава пак и гледам дека е погрешно сфатена.
Значи зборуваме за пар во кој едниот партнер е бисексуалец, а другиот хетеросексуалец. Прво да ве потсетам дека бисексуалецот го ПРИВЛЕКУВААТ и двата пола, а хетеросексуалецот само спротивниот. Ако бисексуалецот навистина го сака својот хетеросексуален партнер и е моногамен/моногамна, тогаш без разлика што го привлекуваат луѓе од истиот пол ПОКРАЈ од спротивниот, тој нема да го изневерува својот партнер. Во други случаи, зависи од луѓето.. Ете еден пример ќе ви дадам. Јас имам една другарка која е бисексуалка, но таа има дечко и се во сериозна врска. Нејзе, покрај тоа што ја привлекуваат и жени, таа не се осмелува да направи нешто со жена, нити пак со друг маж. |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tolerancija pred SE! Zivej i ostavi go drugiot da zivee, kako toj smeta deka treba da zivee, dokolku ne te zagrozuva. Toa vazi i za GAY i za BIsexual populacijata, a i za Str8 populacijata. Humanite vrednostida gi stavime pred sexualnite opstenja,zelbi, fetisi, i devijacii(koi gi imaat i str8 lugjeto sado-mazo, sexualni pomagala, egzibicionizam itn ) Samo taka ke se pocituvame, i ke bideme dostojni da se narekuvame lugje so nesto poveke od zivotnite, a toa e svesta! |
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....im go zimat lebot.....i na ednite i na drugite..... Изменето од LouWeed - 04.Декември.2007 во 15:45 |
||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene mi e toa cudno, ili so homo ili si hetero, ama kako sto kazav sekoj u krevet si znae so saka pa taka i tie, ne mi smetaat, ako imaat so kogo zaso da ne, nek si praat keifi
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ZASTO SE BEZOBRAZNI MOZE DA MI KAZES??????
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |