IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Што претставува монаштвото?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што претставува монаштвото?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 959697
Автор
Порака Обратен редослед
Almahdi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Almahdi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 17:40
Originally posted by misterX misterX напиша:

Кои се монасите? Која е нивната мисија и дали Исус побарал од лугето да се замонашуваат? Јас не знам мноу за ова но сакам да дознаам. Моето размислување ке го дадам кога ќе добијам соодветен одговор.

Измислица, уште една бесмислица во Христијанството
Кон врв
mudzahid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2007
Поени: 818
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mudzahid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 17:39
Едно да се има мислење, а друго е наредба(ако ја има). Вие како сладбеници на тоа учење треба да дадете објаснување.
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН.
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 17:27
Neli bi trebalo prvo da go kazes tvoeto mislenje za da dobies pravilen odogvor vo sprotivno zosto bi postavuval prasanje koga imas svoe milenje....
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
misterX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misterX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 15:14
Кои се монасите? Која е нивната мисија и дали Исус побарал од лугето да се замонашуваат? Јас не знам мноу за ова но сакам да дознаам. Моето размислување ке го дадам кога ќе добијам соодветен одговор.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 959697
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.