![]() |
|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 138> |
Автор | |
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Тишина во срцата мирни
во заборав заминато се она што со нас врска нема. Чекори ли се тоа или лебдење само секако шушка и уши наежени да бидат знаат како наводници на образи румени заради мотивот над сите мотиви. Насмевка раскошна печат небришлив за времиња сите ветерот во заднина мелодија тивка на насмеан рефрен од кои усни нешто на мед потсеќа. |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Молчи
Молчи го моето име Сè додека не го заборавиш. Молчи ги моите стапки Сè додека не ги изгубиш. Молчи ја мојата насмевка Сè додека не ја избришеш. |
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Навистина zbunet продолжи да пишуваш во тој стил
![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Оваа песна мене многу ми се допадна ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
Зошто не ставате свое има или иницијали на вашите песни?
Мислам песните се супер. |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
Млечен пат
се поситно го гледам гроздови од галаксии крај мене само светкаат одам да се вратам од онаму од каде и дојдов, бев и те земав од каде идам каде беше земена од таму каде те враќам. Кралеви и кралици таму нема но иста почит секој има колку си моја ти прашана да бидеш нема секој делче од нас двајца пее песни еден за друг, толку јасно е се вселенски кристали ритамот вечен го пратат мирно за рака ме држиш колку тивко наеднаш стана. |
|
![]() |
|
Во моите очи ти гледај
и не трепнувај, во нив ти потони и заборави се. Некој друг свет ти нудам кој да го отвори само жена може што знае да љуби која знае кого љуби. Маглини ангелски таму чекаат оние што во мене цело ова време на тебе чекаа. На себе заборави не си требаш повеќе да се чуваш немаш веќе од што. |
|
![]() |
|
Ми се онади,
ми се рика, а празен јастук само со миризба твоја изветреана го гушкам и го онадувам, пу ј зк, срам да ми е, гледам, никој нема на јастукот му рипнав пак, да трпи он мора, ако ти не мораш и за тебе ќе плати и за оние сите што да ме трпат неќеа. Ке си одам у секси шоп ќе си купам се она што ми требаше многу одамна, а тебе, а вас, нека ве трпи некој друг, а знам ќе праша што да купи и он и они време кога ќе дојде за нетрпење ама да кажам нема, нека патат, нека се мачат, а ја надмоќно ке се смеам, оти пред време сватив и си знаев. Хахаха ! |
|
![]() |
|
Разделеност Чаша,срчалук крв,мирис, сакам,мразам, мразам,сакам жива,не жива смрт,живот, душа,не душа, разделеност барам две половини составувам,разделувам огледало тоа не сум јас Даница Петровска |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
aj pak ti, ne zaebavaj - zaludno, kako ne...
kako bese ona, "srekjata e patuvanje"
![]() nosenjeto na tovarot i celta da go simneme ne' pravi srekjni
you're still my one and only
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Недовршени
Со крвави дланки, петици и колена се јазевме на сура планина, секој од својата страна, секој со бремето на својата мана, ние - недовршени марионети, бескорисни за светот и господ - два сизифа казнети без грев. Требаше нешто да си дадеме, неколку моќни трошки што ќе го направат другиот целосен. А кога се искачивме и победнички се исправивме подготвени товар да размениме и да се успокоиме, видовме дека залудноста ни е судбина - дека на различни врвови стоиме. |
|
![]() |
|
С Р Е Ќ А
Среќна идеално капка среќа,радост демони растргнете ме не доаѓам со вас тука сум сама тишина во ушите тишина во мозокот лебдеам,летам мисли изумрени нови доаѓат ги бришам од подсвеста сила,енергија тропам во душата врати се,не бегај остани тука несакам да исчезнам несакам да заминам сакам да сум слободна за да ги видам,почувствувам осамени души плачат,молат ги бараат камењата ги фрлив,им ги вратив сега сум среќна Даница Петровска |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |