|
Очила |
Внеси реплика | страница <1 8889909192 95> |
Автор | |
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
suton
Нов член Регистриран: 01.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez naocari nemozam, gi nosam poveke od 10-tina godini, fotosenzibilni se, taka da nemam potreba od naocari za sonce.Sum smenala poveke marki, Armani, Gucci, a poslednive mi se Chanel.Nosam i kontakni leki
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми стојат секакви...ретко кои не ми стојат...не можам на сонце без нив зашто имам чуствителни очи. ова лето си купив ретро класик наочари и многу ми се допаѓаат...некако ко оние шоферскине се... а исто имам и од оние мерлин монро стил...црно стакло бел оквир....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 18.Мај.2010 во 21:26 |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e potreba, no e MODEN DODATOK! poslednite ocila od Gicci , ete marka ke se reci, no tolku mnogu mi bea teski sto samo dva pati gi imav na sebe
katastrofa!!!
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се дел од модата, него потреба. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
suce
Нов член Регистриран: 20.Септември.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za naocari velam edno golemo DAAAA...AAA! BEZ NAOCARI AMA BAS NIGDE NE IDAM. gi iam u sekakva forma golemina i tako dalje... iam i terminator iam i od tertipot na sasa matic iam i koroskopi(so diopter) pa klasika pa lenonki pa .... policajki 2 vrsti.... abe sve iam! i usput gi nosam:) ma nemoguke neli?! hahahah.... Изменето од suce - 04.Октомври.2007 во 23:44 |
|
Miyoko
Нов член Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фрик сум за наочари, но марките не ми играат голема улога, тоа што ќе ми се допадне, тоа купувам .. имам и чкарт наочари, не е голема работа.
|
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne nosam i cudo nikogas ne mi trebale ni od sonce ni od sneg
|
|
... only God can judge me ....
|
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skoro sekogas si nosam ocila, pred nekoe vreme si kupiv r.cavalli i ne gi simnuvam
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas vnimavam da se kvalitetni.
Imam problem so ocite i lete i vo zima! Ne kupuvam sekogas trendovski(obicno modeli od kolekcija od predhodnata godina-poevtini se),taka da mozam da si dozvolam poveke para vo poveke boi. |
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dior se nezamenlivi
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gucci, zakon se
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DIOR DEFINITIVNO
|
|
DIJANA
|
|
Внеси реплика | страница <1 8889909192 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |