|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 51> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zatoa shto se ...bez'rbetnici !
mislam,...samo koga e toa vo ...prashanje!! |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Od ista prichina poradi koja zjenite toa go pravat. A zoshto zjenite toa go pravat prashajte gi.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ednas ma, drugite izneveruvanja se samo proverka dali seuste go saka.
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако те изневерува, треба да се радуваш - значи дека има сериозни намери со тебе ах, збунет, легенда си |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Божее што ке испуштев да научам ако умрев вчера |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne samo ti shto si zbunet,tuku sega i mene me zbuni
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja ne sakam drugi zeni oti ona vika deka tie sto bi me sakale mora da se prosti . . . . . . inja, a tia nejze sto bi ja sakale bi bile samo pametni i dzentelmeni
Изменето од zbunet - 30.Август.2009 во 20:10 |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A zoshto ti sakash povekje zeni ,a ne edna? |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za opstonarodno dobro. Samo taka se steknuva doverba za trajni vreminja i plus nema da im bide dosadno oti ona stalno ke mu prefla
Изменето од zbunet - 30.Август.2009 во 16:44 |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ах, да....стварно, заборавив....тоа за доброто на општеството ќе се жртвувате |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Razbrav deka na site zeni zakonski ke im bilo dozvoleno da im pravat krc, krc, na muzite sto ke gi izneverat. Me nee, gluposti, koj bi glasal za takvo nesto ?
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa normalno, koe masko saka da izneveri od kef, toa od so mora, za da znae dali da ja zeme |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
затоа што не се пропушта така лесно пружена прилика за нешто туѓо .................
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |