![]() |
|
Туристички агенции |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Автор | |
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
шо си праиш вакви реклами море?
![]() |
|
![]() |
|
zverce21 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
dokolku ste zainteresirani za avionski karti od sk do nyc ili obratno posetete ja ovaa web strana www.palas.us, imaat super deals
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Јас и приватните и службените патувања само преку МСМ Травел ги организирам (спроти Аркадија). Мали се, ама добро работат. Башка, и гости од странство кога ми доаѓаат, само маил им праќам и се ми организираат- хотел, тури, рент-а-кар. Многу професионално! И не се скапи.
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
jmama ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Eve jas si pominav super so Dalas union koi ne vodea na famoznata Drakula tura. Lugjeto stvarno se potrudija.
Sekoja cest.
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
barem za avionski karti utka nema CITY travel kaj TCC paloma bjanka.
|
|
people are strange
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Ajde kazete koja agencija ja drzite za korektna, so koja pominavte ubavo i korektno. agencija koja raboti cesno, gi ispolnuva vetuvanjata i klientite se zadovolni od nea. taa agencija koja ke ja prijavime najmnogumina moze da ja koristime a ostanatite sto rabotat na izmama neka se naogjaat kako sakaat.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
За жал денес се што постои ново регистрирано па и туристичките агенции се регистрирани на основа и со една единствена цел: ,,ИАМАМА,, . |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
![]() |
|
![]() |
|
sneze5 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Se registrirav na forumov samo za da im kazam na sto poveke luge da bidat zafrknati , kako nie od SAVANA. Agencija za koja do minatata godina mislev deka e OK. Katastrofa. P.S. Ednas ke te zeznat, dva pati nemozat. Moj sovet nikogas SAVANA i Hotel kopsis Pefkohori. Изменето од mamma - 16.Април.2008 во 15:50 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |