|
Ајде да видиме кој колку знае... |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | |
lost addict
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил Зоки. мајка му се викла Дана и имала три деца: Алфа , Бета и ... кое е третото ???Р.Ѕ. пишете го и тоа шо прво ке ви падне на памет...
|
|
All we need to survive, is the one person who truly loves us!!
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку болна задача
|
|
|
|
Mizantrop
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве еден логички одговор: Двете сестри, кои биле ќерки на мајката која најверојатно умрела од тромбоза, биле вонбрачни деца од еден татко. Едната постарата т.е. убиената (околу 28 години) го знаела типчето што дошло на погребот, тоа бил нејзиниот вонбрачен татко, а другата помладата (околу 22 години) која се заљубила во него и ја убила својата постара сестра, не знаела дека човекот и е татко. Откако постарата сестра и кажала за тоа, помладата се решила да ја убие и да остане со својот татко за век и веков, без да знае некој, се разбира освен нејзиниот татко кој бил мераклија за правење на ќерки на своите ќерки.
П.С. Татково е стварно многу загрижен родител за своите деца и одвреме навреме ја проверува способноста на својот репродуктивниот орган за регенерација.
|
|
SeXy BaBy
Група Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde sega site ovde da postavuvate interesni logicki zadaci i da odgovarate na istite.
eve ja edna ke dadam i cekam odgovori
umrela m,ajka i na edno devojce i na zakopot doslo nekoe tipce sto devojceto u zivot ne go videla ama se vljubila u nego. davale zivot za nego. na prv pogled ljubov ama pravela se za nego. i tolku. utretoi si ja ubiva rodenata sestra. e pitanjeto e zasto ja ubilo sestra si?
e logicki mislete...
|
|
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
|
|
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |