|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Автор | |
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хммм........штотуку раскинав со дечкото.....и сега ми е многу тешко. Сеуште го сакам, ама последниве месеци немаше љубов како што имаше порано.
Знам дека нема брзо да го заборавам а не ни сакам да го заборавам, зашто 4 години од мојот живот поминав со него, и тие години му припаѓаат на него. Да го преболам може, меѓутоа да го заборавам ни самата несакам ВРЕМЕТО Е ЛЕК ЗА СЕ |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...when love dies, where love goes...only heaven knows...
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas go tvrdam istoto i toa kategoricno
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема начин да се заборави саканата личност со која не сме повеќе заедно...а оставила печат во нашиот живот(ако се исклучи тука амнезија)... Но можеме да се потрудиме сеќавањето да го направиме помалку болно...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne postoi takov...neka dojde nekoj da me uveri vo sprotivnoto!!Ako navistina sakas nekogo nema zaborav....sekogas ke bide del od tvoeto srce!!!
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
patot e izguben go nema.
|
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo kazale deka toj sto te saka nema da te natera nikogas da places.a zaboravanjeto e tesko ako si go sakal covekot so cela dusa , a sto vikaat klin so klin se izbiva da taka e no kolku toj klin ke bide uspesen ne se znae vremeto lekuva se samo sekogas ke imas nekoja sitnica da te potseka na sakanata licnost .jas licno smetam deka ako si sakal vistinski nikogas ama bas nikogas nema da mozes da go zaboravis celosno
|
|
... only God can judge me ....
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima li nekogo
Dali nekoj gleda Kako svetlata se ugaseni A nesto me ubiva. Izgleda ko na ljugjeto da im e griza Zosto sekogas se okolu mene No koga denot ke zavrsi A site zaminuvaat.. Koj ke me spasi od samata sebe koj ke bide tuka za mene i nema da se srami da me vidi kako polzam koj ke me fati koga ke padnam. Koga pretstavata ke zavrsi i tolku e prazno sekade tesko e da se soocam da se vratam nazad sama. Ashley Simpson "Catch me when I fall" Изменето од Mishell_G - 27.Ноември.2007 во 17:21 |
|
ahinora
Група Регистриран: 14.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Клин клин избива...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..A JAS STO DA PRAVAM?DAL DA PLACAM ...IL DA PEAM...?...AJ KE SI VOZDIVNAM..MALKU POVEKE...PODLABOKO...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EH EVE JA I MOJATA VOZDISKA.. Изменето од Mishell_G - 24.Ноември.2007 во 01:06 |
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred da go napisam postov, razmisluvav sto da vi kazam i mi dojde da se izdisam....ama tesko izdisuvanje...mi se vrati eden star moment i svativ deka ne sum dobar primer za temava.
vreme treba...za se treba vreme...za zal vremeto ne se obnovuva i brzo se trosi... koga veke se e zagubeno so nekoja licnost...odete...iskoristete go vremeto, ucete od tugite greski, a ne od svoite. |
|
people are strange
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ACELERA - 14.Декември.2009 во 22:04 |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |