IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Технологија
  Активни теми Активни теми RSS - Каков мобилен имате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков мобилен имате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 25>
Прашање: Каков мобилен имате?
Одговор Гласови Статистика
14 [5,51%]
63 [24,80%]
81 [31,89%]
45 [17,72%]
16 [6,30%]
30 [11,81%]
5 [1,97%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 12:27
Имам еден со изгорено екранче и не можам да бирам, може само да ме бираат. Симболика ? Ма нема везе, така се погодило.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 12:07

иначе sony ericsson имам...т 630.од пред 4 години,и не го мењам сега засега,нема потреба.

Изменето од fiks - 13.Ноември.2008 во 12:22
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 12:06
pogolem,...

aaa,..mislish na telefonot?!
pa,..k750i
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 12:02
ееееееjjjjjj, брзичок, па каj се губиш ти?големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

а каков е твоjов?

Изменето од pagane - 13.Ноември.2008 во 12:03
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 12:01
ubavo telefonche,...paganche!среќа
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 11:49

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 11:32
si go poracav iPhone, cekam da mi dojdet.... ako ne mi go grabnat odma голема%20насмевкаголема%20насмевка
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 13:10
sony ericsoon K850i
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
kuzmanov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kuzmanov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 18:51
sagem my721x i nemozam da najdam nikade usb driveri se e na francuski ako moze nekoj da mi najde neka stave linkce fala.
Кон врв
fatal1ty_ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Мај.2008
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fatal1ty_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 21:39
SAMSUNG U700 TOP E
se nadevam deka vi pomagam so moite postovi
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 20:58
незаменлив си збунет
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 20:13
Моторола - што ти ја знам. Го користам само како саат, ама и за тоа не го бива оти на задната страна од батеријата имам залепено полнач со селотејп како дедо ми што лепеше за транзисторот и секогаш беше во тек со настаните и во вц, со таа разлика што некогаш знаеше да не извади од памет кога ќе се раздереше во вц - Гооол !  - а он тоа прател утакмица. А да, за мобилниот, па кога ми звони, баш и не реагирам од едноставна причина што заборавам како звони од што често ме бараат. Оп ! Ќе излажев за малку. Ме бара препоставениот, а само он ме бара и кога ќе видам на идентификатор тивко мумлам - Што к*р бараш да ме гњавиш педеру ментално заостант, кој ти даде телефон, п**ка ти мајчина, кретену ! И затоа послем му велам, да види он кој сум ја.
 - Ало ? Еј шефе,баш мислев на тебе, па кај си бе, од кога те немам чуено, арно ти текна да се јавиш, па дај да се видиме,а не само вака по телефон, немај гајле ја частам ...да, да...да де, сметај завршена работа, баш сакав да прашам што да фатам да работам, да не седам џабе, ме фака нервоза ако седам така безвеза...абе остај ги овие другива, све това неработници и башка оној јаде лајна за тебе...да де, оној со кого вчера заедно јадевме и ме частеше...он мисли така ќе ме купи лесно...важи, важи...и јави са пак, а не да те сањам...Клик !
 - Кој ти се јави ?
 - А, никој, една досадна будала ...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 04:09
samsung E250.....DOBAR E
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 16:32

samsung tocco F480

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.