|
Каков мобилен имате? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 25> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам еден со изгорено екранче и не можам да бирам, може само да ме бираат. Симболика ? Ма нема везе, така се погодило.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иначе sony ericsson имам...т 630.од пред 4 години,и не го мењам сега засега,нема потреба. Изменето од fiks - 13.Ноември.2008 во 12:22 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pogolem,...
aaa,..mislish na telefonot?! pa,..k750i |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееееееjjjjjj, брзичок, па каj се губиш ти?
а каков е твоjов? Изменето од pagane - 13.Ноември.2008 во 12:03 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo telefonche,...paganche!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si go poracav iPhone, cekam da mi dojdet.... ako ne mi go grabnat odma
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sony ericsoon K850i
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
kuzmanov
Нов член Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sagem my721x i nemozam da najdam nikade usb driveri se e na francuski ako moze nekoj da mi najde neka stave linkce fala.
|
|
fatal1ty_
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMSUNG U700 TOP E
|
|
se nadevam deka vi pomagam so moite postovi
______________________ Pozdrav Fatal1ty_ |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незаменлив си збунет
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моторола - што ти ја знам. Го користам само како саат, ама и за тоа не го бива оти на задната страна од батеријата имам залепено полнач со селотејп како дедо ми што лепеше за транзисторот и секогаш беше во тек со настаните и во вц, со таа разлика што некогаш знаеше да не извади од памет кога ќе се раздереше во вц - Гооол ! - а он тоа прател утакмица. А да, за мобилниот, па кога ми звони, баш и не реагирам од едноставна причина што заборавам како звони од што често ме бараат. Оп ! Ќе излажев за малку. Ме бара препоставениот, а само он ме бара и кога ќе видам на идентификатор тивко мумлам - Што к*р бараш да ме гњавиш педеру ментално заостант, кој ти даде телефон, п**ка ти мајчина, кретену ! И затоа послем му велам, да види он кој сум ја.
- Ало ? Еј шефе,баш мислев на тебе, па кај си бе, од кога те немам чуено, арно ти текна да се јавиш, па дај да се видиме,а не само вака по телефон, немај гајле ја частам ...да, да...да де, сметај завршена работа, баш сакав да прашам што да фатам да работам, да не седам џабе, ме фака нервоза ако седам така безвеза...абе остај ги овие другива, све това неработници и башка оној јаде лајна за тебе...да де, оној со кого вчера заедно јадевме и ме частеше...он мисли така ќе ме купи лесно...важи, важи...и јави са пак, а не да те сањам...Клик ! - Кој ти се јави ? - А, никој, една досадна будала ... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samsung E250.....DOBAR E
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samsung tocco F480 |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |