IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Турбо фолк или не ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Турбо фолк или не ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
Автор
Порака Обратен редослед
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 18:06
nikako
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 18:06
Originally posted by Alexandra Alexandra напиша:

Izvinete za mojata iskrenost, ama najgolem del od vas sto kazaa ne za turbo folkot se strasno golemi licemeri
Od kade sega ova za onie koi se izjasnale deka se protiv turbo folkot, koj za mene e
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Alexandra Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alexandra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 20:29
Izvinete za mojata iskrenost, ama najgolem del od vas sto kazaa ne za turbo folkot se strasno golemi licemeri. Mene licno ne mi smeta nikakva muzika nitu necie licno ubeduvanje ama spored ova sto go procitav, ako nikoj od vas ne pocituva takva muzika navecer, samo 5 % od makedoncite be bile 'seljaci' i bi 'ripale' na vakva muzika. A TOA FAKAT NE E TOCNO. Nie sme del od Balkanot i bilo kade da se pusti turbo (osven na nekoi ekstremni mesta) lugjeto igraat ko da im e posledno u zivot. Ednostavno toa e del od nas. A tie citirani stihovi moze da gi sretnete samo na nekoj forum radi zafrkancija ili na Balkanska E-banka i na niedno drugo mesto
....a dream is a wish your heart makes when you're fast asleep...
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 16:18
Turbo Folk NE!
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Arm'nj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2006
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arm'nj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 08:13
Abe vie ozbilno se fativte so turbo-folkot...
Abe od balkanov za muzika go priznavam samo Edvan Osmic
t.e. EDO MAAJKA...dodusha i niz cel balkan site go slushaat samo ovde vo mk nikoj,neznam zs....Ushe se palite na DJ tiesto ConfusedLOLLOLLOL.,/.,/,  ne znam koj....LOLLOL
Кон врв
JungleTTe Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Декември.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JungleTTe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 19:03
Originally posted by dalje dalje напиша:

Dobro sega,sekoj i bas ne go mirisa toj ritam naj naj,ama mene nekako mi se cini deka vo odreden noken bar,kafic disko ... (da ne gi imenuvam sega) koga pustaat komercijala od tipot na Tiesto,Faithless,Sean Paul,Beyonce se e o.k ima zur ne vikam ne,ama koga ke opnat turbo nekako narodot e poziv,povesel,porazigran ! Ili pa mene taka mi se cini !! E pa toa mi bese i muabetot dali da go ima toj del od vecerta voopsto vo kaficive niz gradov !!!

слободно да ги именуеш кафиќите :) тоа ти е брат пошо цела нација е сељачка. додуше меѓу турбо фолк и Тиесто нема некоја битна разликаDead

Ќе го видоизменам тесктот на Скај Виклер:
„Скопје паризер клабинг:
Све бичарке што фурају голе стомаке похаџају фитнес,
битне су сад све!
Плеери што фурају бесна кола и гајбе
мисле да су зато најјаче фаце.
Бичарке мрдајте док не поломите ребра!
Бичари с фенси колима ви сте центар света!“
Кон врв
JungleTTe Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Декември.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JungleTTe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 18:58
ќе го цитирам Скај Виклер:
„Изломичу локал, изломичу пи*ка
врати ланче и два златна крстича,
шта учини од овог златног младича“OuchShocked
Кон врв
zrkac Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zrkac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 02:53
se slusa li turbo folk vo Avganistan
Кон врв
zrkac Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zrkac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 02:51
abe kakov turbo folk za toa ne treba da se pravi muabet
Кон врв
paki Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2006
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 19:18
samo koga si epten pijan i si so takva zenska sto slusa takva muzika-seljackaClapSmileTongue
Кон врв
m__g__ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2006
Поени: 591
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај m__g__ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 10:11
не
Кон врв
raging bull Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2006
Локација: Afghanistan
Поени: 145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2006 во 09:28
Kako ne bre
ke go citiram edvan osmic:
Svi ste kao urban ,urban
i zatim kako beshe ono:
Przinice srce moje od ljubavi tvoje
shto nama srecu boje shto smo tuzni oboje

Site ste protiv ama jas  vi garantiram deka site sonuvate da ste

novi brk estrade
aj pozdrav
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2006 во 09:02
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

NE!!
Thumbs%20Up   ...лично за мене...
Кон врв
raging bull Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2006
Локација: Afghanistan
Поени: 145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2006 во 09:00
sejte mirni folk si e folk
baska cicki i seljanki rasskokani
+rakija,zeljka salata,sechenje veni
Jas glasam za folkotEmbarrassedWink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.