|
Турбо фолк или не ? |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Alexandra
Нов член Регистриран: 18.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvinete za mojata iskrenost, ama najgolem del od vas sto kazaa ne za turbo folkot se strasno golemi licemeri. Mene licno ne mi smeta nikakva muzika nitu necie licno ubeduvanje ama spored ova sto go procitav, ako nikoj od vas ne pocituva takva muzika navecer, samo 5 % od makedoncite be bile 'seljaci' i bi 'ripale' na vakva muzika. A TOA FAKAT NE E TOCNO. Nie sme del od Balkanot i bilo kade da se pusti turbo (osven na nekoi ekstremni mesta) lugjeto igraat ko da im e posledno u zivot. Ednostavno toa e del od nas. A tie citirani stihovi moze da gi sretnete samo na nekoj forum radi zafrkancija ili na Balkanska E-banka i na niedno drugo mesto
|
|
....a dream is a wish your heart makes when you're fast asleep...
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Turbo Folk NE!
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe vie ozbilno se fativte so turbo-folkot...
Abe od balkanov za muzika go priznavam samo Edvan Osmic
t.e. EDO MAAJKA...dodusha i niz cel balkan site go slushaat samo ovde vo mk nikoj,neznam zs....Ushe se palite na DJ tiesto .,/.,/, ne znam koj....
|
|
JungleTTe
Нов член Регистриран: 11.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слободно да ги именуеш кафиќите :) тоа ти е брат пошо цела нација е сељачка. додуше меѓу турбо фолк и Тиесто нема некоја битна разлика Ќе го видоизменам тесктот на Скај Виклер: „Скопје паризер клабинг: Све бичарке што фурају голе стомаке похаџају фитнес, битне су сад све! Плеери што фурају бесна кола и гајбе мисле да су зато најјаче фаце. Бичарке мрдајте док не поломите ребра! Бичари с фенси колима ви сте центар света!“ |
|
JungleTTe
Нов член Регистриран: 11.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе го цитирам Скај Виклер:
„Изломичу локал, изломичу пи*ка врати ланче и два златна крстича, шта учини од овог златног младича“ |
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slusa li turbo folk vo Avganistan
|
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kakov turbo folk za toa ne treba da se pravi muabet
|
|
paki
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo koga si epten pijan i si so takva zenska sto slusa takva muzika-seljacka
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не
|
|
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako ne bre
ke go citiram edvan osmic:
Svi ste kao urban ,urban
i zatim kako beshe ono:
Przinice srce moje od ljubavi tvoje
shto nama srecu boje shto smo tuzni oboje
Site ste protiv ama jas vi garantiram deka site sonuvate da ste
novi brk estrade
aj pozdrav
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...лично за мене...
|
|
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sejte mirni folk si e folk
baska cicki i seljanki rasskokani
+rakija,zeljka salata,sechenje veni
Jas glasam za folkot
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |