|
Математика |
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Автор | |
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo red, se izvinuvam za nejasnata prezentacija na zadacata i ke se obidam da pojasnam.
Znaci dadena e pocetna brzina na predmet koja e 20m/s. Se bara agolot pod koj treba da bide nasocen istiot za da pogodi objekt na 20m odalecenost tocno na 5m visina. Se nadevam deka sega e OK. |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се бара точната формулација на задачата! (се разбира, ако сакаш да ти биде решена) |
|
|
|
zajasna
Група Регистриран: 29.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dete fati se za ucenje zs tuka pomos nema da najdes
|
|
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
|
|
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo zdravo
Mi treba pomos vo vrska so edna zadaca od fizika. Dokolku nekoj ima vreme da pomogne neka pise tuka. Malce e na brzina pravena slikata no mi treba itno pa valjda ke mi prostite. Fala odnapred Изменето од Petkovsky - 09.Декември.2007 во 21:46 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде да почнеме. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
NoShame
Нов член Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pak ni doma vezbam ni kniga otvaram ama pak znam...samo gi fakam klucnite zadaci od casot...ostanatoto e ist prinicip...za test lifce so formuli ... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne sum ja sakala...ama se raduvam sto' decava 'ja razbiraat...za razlika od mene.... Изменето од blashka - 02.Февруари.2008 во 11:14 |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупост. |
|
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja bas tako postupujem.
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карактеристично за 80% од децата. Не знаете како да учите! 1. Прво се отвара учебникот, и тоа не ден пред писмена, туку дента кога се работи лекцијата (или ако се нема време, најдоцна сабота). 2. Потоа се чита лекцијата и не се преминува на наредното дури не се расчисти првото. И така до крајот на лекцијата. 3. Потоа се работат задачите за вежбанје од учебникот 4. Задачите од збирката се работат во текот на наредните денови, за да има време знаењето да слегне. 5. Не се бориме за двојка, туку за знаење. Не гледам причина зошто математика не би му одела некому ако постапува вака. |
|
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ja je poznajem. |
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Matematikata ne se razbira
Taa treba da se znae |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku i da se trudam da ja razberam ne mozam..Ke sednam doma da vezbam i so??Ke ja otvoram zbirkata,ke pogleam nekoja zadaca i nema sansi..znam deka za dzabe sum sednala..A ne deka ne pratam na casovi ili sl.Zatoa naravoucenie,ucam den pred test za nekoja 2..poso isto mi se faka i da ucam eden mesec unazad..taka da se pomiriv deka so matematika neam veke rabota
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море ај да земеме заедничи да учиме, а не да се помагаме.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |