|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 7891011 163> |
Автор | ||
lady moon
Група Регистриран: 29.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"POSLEDNIOT VOZ ZA ISTANBUL" Ajse Kulin
|
||
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥♥People that don't know me think I'm quiet. People who do know me, well, they wish I was:)))
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“Светот на Софија“ од J. Gaarder |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа што те љубам - Гијом Мисо
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Калуѓерот што го продаде своето ферари"-Робин Шарма
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Апсолвирано. |
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,a platon,,,koga ,,ili veke si go apsolvirala,,,,,,,,, |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас немав намера да ја читам. Ја добив на подарок и неколку години ми стои на полицата. Ќе почекам да ја прочиташ и да ми кажеш дали да ја почнам или да ја оставам да собира прашина. Ја прочитав “Момчето со пижами на риги“ од Џон Бојн и 2 дена не можам да чепнам друга книга. Мала чудесна книга, лесна за читање и не те остава да ја заборавиш. |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Илјада неверојатни сонца, иако некако и не бев во план некогаш да ја прочитам
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од Сепулведа ми остана уште Полжавот..., ама таа може и за време на доручек да ја прелистам. Сега ја почнав Мемоарите на една гејша, да не ми остане непрочитана. |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исповедта на една акушерка-Дајен Чемберлен
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“Приказна за една гулабица и мачето што ја научи да лета“ - Луис Сепулведа |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Последната војводка - до сега ништо посебно
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poslednata pesna.....Nikolas Spark
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Масти и Масла - Марјан Рац
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |