![]() |
|
Нашите амбасадори |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Да е само глупоста негова...па оние амбасадори кои сега ги поставуваат...тие и без афери се брука за државата...а овој брука министер брука амбасадор...уште каде брука...за државата...Него очигледно ништо не го погаѓа...но и оваа забегана власт...
![]() |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Жална ни вистина дека многупати читаме за нашите амбасадори- ама не за нивните добри дела во промоција на земјата која ги плаќа туку рушејки го реномето на земјата и оставајки лош впечаток. Се сеќаваме за амбасадори со двојни државјанства, амбасадори-пијаници за кои земјите домакини барале да бидат отповикани, па сега амбасадор љубовџија кој ќе се влечи по судови заради својата неконтрола да го држи патентот затворен
![]() Ме мрзи да копирам, ама вреди да се прочита амбасадори на кои земји биле измамени...Леле кај не однесоа..во која категорија ![]() Кога љубовната драма станува дипломатски скандал - Јас да сум министер би го викнал амбасадорот веднаш во Скопје за да разговараме зошто резиденцијата не била обезбедена, што се случувало меѓу нив и, за неговото добро, би го задржал во Скопје. Овој случај во Австралија ќе има негативно влијание. Грците, кои имаат силно лоби, ќе ја искористат можноста да ја напаѓаат Австралија зашто и дозволила на Македонија да отвори амбасада таму - вели Чашуле. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |