|
Вранишковски |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто протестантските деноминации го поддржуваат Вранишковски?
Знам дека е пријател со многу “пастори“ кои несебично му изразуваат поддршка. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otkade pa ti ......go branis ????da ne si clen na POA?
|
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто така велиш Темплариус? Па тој е свештено лице и е висок функционер во православната црква.
|
|
Вера, надеж, љубов
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vranishkovski nema nishto zaednicko so veroispovest .... Ovaa team bi trebala da bide vo politika ili nekoja druga tema koja se zanimava so moderen kriminal...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некое време пак беше актуелен овој господин во јавноста. Ќе сака ли некој овде убаво да ни изложи за што се беше обвинет. Претпоставувам дека ќе има некои кои ќе го напаѓаат но и некои кои ќе го бранат, па би сакал да ги чујам и двете страни. Повелете
|
|
Вера, надеж, љубов
|
|
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |