![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Автор | |||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() |
||
А, демек тие беа присутни кај некој, бла, бла, бла....
![]() Само не очајувај, отвори се колку што можеш, можеби ќе се најде некој друг психијатар на форумов. Изменето од bounty_hunter - 22.Декември.2009 во 18:37 |
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() |
||
После овај последниов пост ќе ги изгубиш сите симпатии и сочувство кои некои до сега ги развија кон тебе Смоквичке цццццццццццц
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
smokvicka52 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() |
||
Ne e los stavot Изменето од smokvicka52 - 22.Декември.2009 во 18:32 |
|||
![]() |
|||
smokvicka52 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() |
||
Pa sega najiskreno i od toa se plasam. |
|||
![]() |
|||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() |
||
вака што негледаш ма работите ![]() си добила две услуги,а ти наплатиле за една ![]() имаш гратис ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Pa zeni idat i kaj mazi ginekolozi.
Изменето од smokvicka52 - 22.Декември.2009 во 18:27 |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Pa toj mi go kazaa.
Profesionalec si e profesionalec. Изменето од smokvicka52 - 22.Декември.2009 во 18:27 |
|||
![]() |
|||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() |
||
немора да значи ![]() може ке избрала жена психијатар која е склона кон жени ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() |
||
Ех тука лежел зајакот.
Женското срце е најранливо за тоа време.
Добро не ти текна дека женско психијатар може повеќе да ти помогне?
|
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() |
||
C'mon cyber psychoanalisys...
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Problemi so ljubovna vrska, ne znae v dali da prodolzam ,dali da toleriram, dali mi treba , dali ne mi treba......
Изменето од smokvicka52 - 22.Декември.2009 во 18:24 |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
||
А какви проблеми имаше и од кои причини појде кај психијатарот и дали е женет тој?
|
|||
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Ne baram sozaluvanje sakam javno da go kazam toa sto mi se sluci.
Znam deka ne sum edinstvena. Za toa ne se zboruva, bidejki se plasat deka ke bidat ismeani. Eve jas odluciv javno da prozboram. |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Не смеам повеќе и вистината да ја напишам. Ако се сомневате во моите коментари, прочитајте што се` се напиша на темава.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |