![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни-тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 153> |
Автор | ||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Тоа тоа, гостите! Едниот мртов ладен откако послужив десерт и раскренав чинии, ми вика, дај за мезе малку од таа пршутата што остана, некако малку ми дојде ручеков. А изедоа по две огромни парчиња месо во преубав сос, салати, пренатрупани ордевери за три пати повеќе луѓе од што имав Не знам, изгледа летово ги направи многу гладни да бидат.![]() Орка, да ми беше свекрвата ќе скокав од радост, ама овие ем германци ем изгубени германци ![]() И јас да не сум офтопик, среќна сум барем што ми оставија сладолед за раванијата
![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Да не Ви беа свекрвите на гости
![]() ![]() Инаку најаден,кафе пиен во мек кревет спиен. ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Гостите тоа? Мене па еден ми се пожали дека малку го глодал креветот. Ако, нека ми е, кога не знаев да го пратам во хотел. ![]() Да не сум офтопик - ама офтопик сум денес. ![]() |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Ненаспано
![]() Утепана сум од шетање. И по малку нервозна, малку им бил ручекот. Па кој ви е крив што еден јаде за тројца? М?
![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
Важно
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
како накисната малока на дожд |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Сам ага сам паша...
![]() Активни корисници Активни корисници Вкупно има 82 Активни корисници онлајн, 1 Членови, 0 Анонимен член(ови), 69 Гостин, 12 Пребарувач(и) Најмногу членови биле онлајн 304, 17.Ноември.2013 во 18:03 Членови онлајн: Орка |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Перфектно .Денес полно натпревари , ќе одам да си купам и кинезка храна ....милина
![]() |
||
![]() |
||
|
Рамнодушно...Нема удар кој веќе може и да предизвика нешто.
![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
![]() Изменето од Calipso - 01.Јули.2014 во 00:13 |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Ко Ева Браун пред да го убијат Хитлер
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
vo strasen PMS hormonive mi se ludi
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
|
слободна, ѓоа од затвор ме пуштиле ![]() |
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
Ирационално мрзеливо
![]() |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 153> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |