|
Дали име Славо-Македонија е срамно за Мак |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | ||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И сега што треба да сторам јас ако ти со твојот став и изјава ме навредуваш мене... проблемот е во мене - значи ја си имам некаков комплекс а не другите...
п.с. ова е форум, а не лична собственост и збир на чуства, кои се брануваат оД нечија изјава И БИВАТ ПОВРЕДЕНИ, па наместо да има прогрес има индивидуален егоизам... тоа е основна причина кај нас и “родот човечки“ да имаме проблем... има една народна: “Никола не е св. Никола“ Ако не “чини“ (или згреши) Никола - тоа не значи дека и св Никола не чини (или згреши)... п.с. БОН-ТОН сори за оф-топикот Изменето од Tetratka - 31.Октомври.2009 во 15:10 |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro e shto go napravi toa.
Shto se odnesuva do drugoto boldirano - MOITE (a i na dugite kako mene) CHUVSTVA NE SE GLUPOST TUKU SE REALNOST SHTO NIKOJ NEMOZHE I NE SMEE DA GI ZANEMARUVA ILI OMALOVAZHUVA!
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали Скендербек војувал на страна на Македонците кои тогаш зборувале словенски јазик и какво е АЛБАНСКОТО ЗНАМЕ? - во контекст на темава...
|
||
|
||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Novoto ime e (Severna Republika Makedonija) Ako bese slavomakedonija ako nie gledame podlaboko kako bese a sto albancite dojdoa ot mars li taka mislis i nekoj si mislese poranu samo za minato neli no sto bidna so toa minato sakame eu vratite treba da ni bidat otvoreni ili mislis vo dupka ke ostaneme. |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аааааааааааа ,ово веке е приказна.Значи можело да ми се одговори ,па макар и од друг човек.....
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нормално дека нема / прво на Албанците не им одговара такво нешто
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денешните Македонци се Македонци, а Словени биле во времето кога го преминувале Дунав со сламки а такво нешто како славо-македоинци не постои и беше измислено од грциве како погрдно име, како што има погрдни имиња за многу народи |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Реал ,немоj да ми филозофираш.Ке те прашам за последно: Има ли СлавоМакедониja или нема?
|
||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Albanec sum dali si makedonec da li si ti afrikanec mene vopsto ne me interesira toa, jas te postuvam pa makar i kinez da si i sekogo ke postuvam toa ke me naprai mene kulturen i bogat koga jas si imam drugari sekakvi sto ni malce ne go delam nikogo po nacionalnost taka da ne sto sum albanec nego pocitot kulturata i mnogu drugi raboti na nas ni treba da sekogo go svatime da maximum da se trudime da rabotime da gradime da stvorime edna podobra klima vlasta raboti so maximum za site nas za edna podobra idnina a ne za minato i netreba da bideme racisti nego pesimisti toa ne doblizuva za da imame idnina. Изменето од Анастеа - 01.Ноември.2009 во 23:01 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нека што е срамно. Туку било каква промена на името е неприфатлива.
Било каква промена, па и на додавање или одземање на точка или запирка (ова е илустративно кажанао) ќе донесе немири во држата. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно така ние сме Македонци - славна нација која се раселила низ цел свет од таа славна нација еден дел бил наречен Слав(ја)ни но во смисла на Македонска нација а не посебен народ
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па затоа отворив таква тема. Ако е така, тогаш Македонците од Марс се паднати или е? |
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ние не сме ни славомакедонци, ни антички, ни библиски, ни северни, нити некои таму трети, ние сме просто Македонци, уште ли е тешко некој да го сфати тоа
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Реал,не ми одговори на вапросот како албанец:Има ли СлавоМакедониja или не?
Изменето од Анастеа - 01.Ноември.2009 во 23:00 |
||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |