![]() |
|
Претседателот Ѓорге Иванов |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 46> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Зошто бе претседателе вака се бламираш? Што не си остана професор... ![]() Нема да коментирам друго од сликата, ама многу ме интересира што бара Миленко на државна сметка во Кина, со претседателската делегација? Во какво својство го земале: како новинар, известувач, репортер, снимател, амбасадор, џокер, повикај пријател... што? Да им тежи на сликата? |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Абе...уште е жив овој фикусот....
![]() не сум го видел со месеци..... ![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Нема ништо подобро од женско друштво
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...samo, impresioniran sum od negoviot um,...koj sto , od nisto ne predizvikan ,... doshol do gornata konstatacija. ![]() ...ama shtom e od ''homologot'' nishto chudno i navistina da ni treba .
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
|
breee, mnogu zeni pokraj pretsedatelot
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ми се чини сака и патишта да отвара претседателот, ова како најава: ![]() Ни треба нова патна инфрастуктура Ја откри Америка претседателот. Изгледа почнале бубрези да го болат, од толку драгаскање по убавите ни патишта... |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Зошто само за лоши работи да го спомнуваме?
Па направил и нешто добро човеков, можеби не е кој знае што но еве на пример пред некој ден ја додели титулата Национален уметник на Република Македонија на Есма Реџепова-Теодосиевска. На сликава има и една моја драга личност. Зорана ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
-e pa shto....''pretsedatelot''?
![]() ...si ''otvori'' toj ushte eden opstinski park pred nekoj den. ...nabiena mu e agendata na chovekot, .....od ''pushtanje''cheshmi, parkovi , detski igrakishta.....glava ne moze da digne.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
''Не сакаме да веруваме дека нашиот претседател смета дека негов ранг е
само Кралицата Елизабета туку дека се случил гаф на неговиот кабинет.''
============================================================================ -ne sakaaat ama ete ...toj saka da veruva deka i e dostoen na , ni manje ni vishe tuku na edna kralica ...vo velichinata: ![]() Реакција од Кабинетот на претседателот и одговор од Либертас – Се води ли Иванов само од Кремљ?! ![]() ......iako dodushe,...ako sudish po ingerenciite i serioznosta na negoviot ''poziv''shto gi ima, homologov moze i da i e ramen ama , ...po popularnosta kaj narodot ...duri i smeshno e da se spomne takvo neshto. ...i se vodel po tamu nekoj si putkin ili koj li e vekje i sl... ..a Obama ne go ni recka vekje! ![]() ![]() Изменето од brza - 28.Јули.2013 во 00:30 |
||
![]() |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Иако со значително задоцнување , сакам да додадам и јас нешто кон вашиот прилог... најверојатно досега непознато на „кретениве новинарски„.
Велика повеља је настала као резултат неслагања између римског папе и краља Џона и његових барона у погледу краљевских права: захтевано је од краља да се одрекне одређених права и да поштује одређену законску процедуру, као и да прихвати да краљева воља може бити ограничена законом. Велика повеља је први корак дугог историјског процеса који је довео до владавине уставног закона. пс Нашиот Председател е ШЕФ на ДРЖАВАТА Македонија...исто како што е и Англиската кралица Елизабета Втора е титуларен ШЕФ на нејзиното Обединетото Кралство. Според погоре цитираниот документ од 1215 година Magna carta libertatum (енгл. The Great Charter) . Одтогаш па до ден денешен.....Суверенот ВЛАДЕЕ со Обединетото Кралство а во нејзино име УПРАВУВА избраниот преставник на НАРОДОТ во лицето на Англискиот Премиер. |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Абе кретени „новинарски“, ако се исмевате, треба да знаете дека премиер на Британија не е Гордон Браун туку Дејвид Камерон.
(ова не е преземено, туку е од мене лично) |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
што може човек да каже на ова.....КЛЕН ... ![]() Од кабинетот на претседателот Иванов во негово име испратена беше честитка за раѓањето на првото дете на принцот Вилијам и неговата сопруга, војвотката Кејт Мидлтон, но истата не ја адресираа до родителите, туку до прабабата на новороденчето, кралицата Елизабета. За разлика од нашиот претседател, неговите колеги, претседателот на САД Обама, британскиот премиер Гордон Браун и многу други светски државници честитката ја упатија на вистинска адреса, на родителите на новородениот син во Кенсингтонската палата која е нивни дом. преземено.... |
||
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Изјавава на црепот (како го нарекува Нинџа иако незнам што значи тој збор ама веројатно е нешто лошо и има зошто
![]() епа нема . Се испокаравте со сите па сега немало . Уствари има . Турција сеуште ве сака . Контактирајте ја неа
![]() |
||
![]() |
||
|
"После декември доаѓа јануар"
![]() искрено кажано, ме изненади оваа изјава на црепот....толку многу ми делуваше дека е глуп како хебла а види ти, човеков вооружан ем со знаење, ем со природна интелигенција..... туку шала на страна....ма овој дудук треба да му се забрани да се појавува во јавност и да дава изјави..... |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |